Positiva Annas HELG

Skärmavbild 2017-02-05 kl. 09.06.58
Jag har börjat sen en engelsk kriminalserie, IGEN, den här är sååååå bra. Scott & Bailey, två kvinnor i huvudrollen och högsta chefen är också kvinna, bara en sån sak! Go girls!

Tjeeena! C´est moi, Anna la femme le plus positive dans le monde entier, oui, dans le monde ENTIER, cést vrai! Incredible, totallement. J´ai la famille le plus affectueux dans le monde, le meilleur famille, cést vrai! Me soooo lucky.

Jag försökte skoja till det där, som den där festlige amerikanske presidenten, ni vet han som har en helt ny färg, orange. Le president orange, l´homme le plus orange dans l´univers, merveilleuse!

Jag tänkte berätta om min helg. Ni vet, som kända (för mig helt okända författare och skribenter ofta gör i glammiga magasin) personer ibland gör. Och då startade jag från NY, the BIG apple, the biggets most appliest apple in the world, hahahaha sååå rolig jag är. Jag tog concorden, jo, den finns kvar. Ett ex, och jag har en speciell deal med dem, när jag bara måste hem till familjen tar jag den. tre timmar, superbra service och mat. De flyger in en kock anpassad för min tarmflora bara för att man ska få den BÄSTA starten på helgen. Tänk er det! En massös också, så man inte får skav någonstans när man ligger och ser TV-serier och sippar champagne….sooo good, the best.

När jag landade mötte maken upp med nya bilen, en Cayenne, den bästa bilen, väldigt tysk, på ett bra sätt. Jag fick champagne där med. Sen susade vi eskorterade av SÄPO hem förbi Tjabo och gänget och vidare ut på ön, the island som vi säger här ute. Där var huset nystädat, toalettpappret vikt och sängarna bäddade i såna fantasifulla kreationer som när man är på avspända hotell på Bora Bora, så nice! Alla morde ha en städstab. (Läs jag köade i en timme hem i familjebussen från sjukhuset där sjuksköterskan grät på morgonen av överbelastning, sparkade min väg in genom huset efter att ha hämtat de tre små från resp inrättning. Möttes av en sur tonåring och tog sedan tag i matlagningen. Maken på AW).

På lördagen kickade vi igång dagen tidigt för att få kvalitetstid och kunna njuta av ledigheten (läs, släpades upp vid sex av missnöjd unge som skrek så att alla (utom barn över 15 och make vaknade)). Vi intog en sen brunch på Petite France, vi åkte såklart i nya bilen, vi måste köra in den, långsamt. Sen såg vi en matiné i stan, en mycket konstnärlig film om Hiroshimas offer och hur det nu spirar i den forma kratern, sååååå vackert liksom. Det ljusa skira växer upp ur förfallet (who am I kidding), så hoppfull inför framtiden och att de nya, och för all del gamla världsledarna ska kunna lära av historien och SAMARBETA, som vi gör här hemma. Medlar och hjälps åt liksom så att alla kan blomstra, sååååå vår familj alltså. Älskar!

Vi hade gäster på lördagen, ååååå jag älskar gäster som kommer förbi, vi hade lite workshop, jag ordnade ekologisk, ätbar salva med en ”hint” av bergamott och kokos. Rent homeopatiskt nästan, såååå mycket feeeling. (Läs: Jag smälte kokosolja, hällde i mandelolja, rörde om och hällde på burk. Det sket sig nog för det skulle varit kokosfett men jag tror K fattade poängen. Smält, blanda, häll upp låt svalna. Går att googla annars. Allt man behöver är vatten, två kärl, värme, ingredienser och en burk. Asenkelt!!!!!). Allt detta accompangerat av härliga energishots så alla skulle orka hela vägen till midnatt när vi satt ute på altanen under gasvärmaren och tittade på stjärnorna. (Läs: Vi har inte hunnit med att bygga altanen än, det ska göras EFTER sommaren för mesta möjliga krångel).

Nu är det söndag och vi ska verkligen satsa hårt idag, låååååångsam frukost i hemmet, vår italienska frukostkock kom tidigar för att baka bröd, mala kaffe, koka espresso, fila på canolin och snart ska jag, innan tio, gå ur sängen. Jag hade tänkt luncha med bästaste J på stans hetaste ställe, Enkelheten, det är såååå fantastiskt där. Man behöver inte ens beställa, de läser av ens sinnesstämning och vips har man exakt vad man behöver framför sig. Och allt är enkelt, inga konstigheter eller tillgjordhet. En släääät kopp kaffe, en solbulle och en kanna mjölk fick jag sist. Tänk att de kan känna att det är precis DET jag behöver. 1500 kronor kostar en lunch där, så värt!

Nu tillbaka till familjen och den vackre italienske mannen som också är utbildad lymfmassör, jag känner att lymfan måste ha sitt nu, speciellt i underbenen, det är sååååå jobbigt att ligga ner för länge.

Kärlek på er!

Bästa serien nu, Scott & Bailey

Ta da!!!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen