Vardag igen

Torsdag. Jag trodde det var måndag helt ärligt tills jag skrev det. Ekorrhjulet snurrar men hamstern (ekorren) är död….typ.

Idag var det lugnt på jobbet, det var bra. Bara två samtal och sedan en falldragning. Jag försökte läsa lite i en bok i utbildningssyfte…det gick halvbra. Atopi är inte det roligaste som finns att läsa om. Men jag har gjort andra roliga saker, googlat och mailat. Det kanske ni får se senare, hoppas, hoppas!

Jag har en så kluven känsla inför höga klackar. Jag tycker de här skorna är så vansinnigt snygga men samtidigt hur kan man GÅ i dem? Och jag skulle dö om jag bar dem mer än en kvart sannolikt. Likväl skulle jag förmodligen köpa dem om jag hade möjlighet. Del i min hatkärlek till högklackat är så väldigt PK, det gör oss kvinnor till lätta ”offer” om vi skulle behöva springa iväg fort…..

Nu till bilderna från tidigare i veckan!

 

 

Jag blir alltid så fundersam när jag ser att den här typen av konton får så många följare och likes….det ser ju EXAKT likadant ut på varje bild…typ. Jag ser en eller två och tröttnar….

 

Så här explosivt bäddar vi hemma hos oss. Vi är….eklektiska kan man säga….blandar hej vilt kan man också säga. Pojken sover avslappnat iallafall när jag lämnar hemmet för jobbet. Och det är MIN plats han ligger på.
Vi tog med en kompis till Tylla hem från dagis. Han strejkade lite när hans mamma ville ha med honom till affären. Jag erbjöd honom att komma med hem till oss och han bytte bara hand att hålla i. En del barn är så trygga, han var en dröm att ha här. Jag tog den här bilden på dem när de traskade hemåt under samspråk. Ser det inte idylliskt ut med den lilla röda grannstugan i bakgrunden? Tylla som vanligt avklädd….
Så här avslutar jag vanligen mina dagar, med Svtplay, inte semlan då. Det var lyx…igår såg jag halva Picassos äventyr där. Har ni inte sett den redan gör det, och har ni sett den…se den igen. Roligaste svenska filmen jag vet!

 

2 svar på “Vardag igen

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen