Sovmorgon

Jag ska välja att tänka positivt en vecka, jag menar kring att vakna i ottan, i onödan. Optimist är jag ju i grunden ändå.

Imorse, ja, NU liksom, väcktes jag av att Edgar står och bankar i sängen, farligt nära Tylla som sedan en tid börjat uppsöka mig på nätterna. Han slår med handen i sängen tills någon (oftast jag) vaknar. Maken gav sig till känna men jag hasade mig upp för jag vet vilket monster maken är på morgnarna. Just idag hade det annars varit lämpligt att maken tog detta för han ska arbeta men nej, han kände inte så. Så här ligger jag nu och försöker känna positiviteten flöda…..Jag kan inte riktigt gå upp heller för då väcks övriga familjemedlemmar…och då blir det svettigt snabbt, utan vi ligger i Edgars säng/utdragssäng. Han med min telefon och jag med datorn. Utan täcke och kudde, så lite kylslaget är det. Edgar själv ligger med solbrillorna han fick igår och sin kavaj…..

Våra barn gillar inte pyjamaser av något slag, de vill sova påklädda. Bra om man plötsligt måste lämna huset men annars ganska dåligt då det är en smula obekvämt kan jag tänka.

Men vad är då positivt med att vakna tidigt? ………..Man är tidigt vaken……maaaaan,,,,,,kan tänka igenom vad dagen ska innehålla…….och man får ligga vaken i en annan säng och frysa lite lätt, det ökar förbränningen. Senare i veckan (imorgon) ska barnen till skolor mm och jag är kompledig för att jag arbetat jour. Då ska sista handen läggas vid boken (dvs jag ska arbeta!) och jag ska försöka låta bli att vara hemmafru. Det kommer sannolikt vara jättesvårt och kanske måste  ett bibliotek uppsökas? Vi får se.

Idag ska jag hänga med mamma och de tre små, vi ska handla finkläder till Frank, äta lunch och kanske se en biofilm (för barn). Edgar ska få åka till sin nye Kompis T och leka, det ska bli spännande!

NU känns det som om morgongympa är påkallad, bålstabilitet står på schemat. Vi får se om någon vaknar av det? Jag kanske!?!

2 svar på “Sovmorgon

  1. Man ska ju tydligen förbränna det bruna fettet när man fryser ?. Tveksamt om det är värt det dock, hatar att frysa. Men efter allt födointag det här lovet så kanske jag får köra både köld och fasta (och därmed förvandlas till mamma/fru from hell ?).

    1. Jag tror inte vi har brunt fett du och jag. Det ska bara vara bebisar och eskimåer…..eller får man säga eskimåer numer? Kanske det heter något som grönländsk ursprungsbefolkning eller något nu? Fan vet. Men helt vanligt fett har vi och det är det vi kan frysa bort. Precis så var det jag tänkte iallafall…..;)
      Anna from hell

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen