Aprilvädret

Så här blev mattan efter handtvätt i badkaret. Den fick en lite brunare nyans…..kanske IKEA inte är en så dålig idé ändå? Jag har sett att denna matta kommit i röd-vit och grå-vit också….Om ni undrar över alla bord så är det pga att jag hade 12 glada dagisbarn här igår plus tre fröknar och på fredag bränner det till igen då komma det MASSOR med folk hit och jag ska bjuda på middag! Jag älskar ju egentligen sådant och har börjar förbereda mig mentalt….vi får se hur det går.

Jag är konstant kall. Fingrarna är helt stela här där jag sitter och skriver på manuset. Och jag brottas med viljan att åka till IKEA och handelsträdgården istället. Jag skulle vilja styra upp odlingslotten….Men nu har jag skrivit en timme ungefär, skrivit ett diktat som borde gjorts på jouren i söndags som jag missat pga för mkt arbete och att jag ärligt talat inte visste att den typen av dokumentation behövdes. nu vet jag det.

Maken arbetar som en galning tydligen, hade inte tid att prata. Jag hade tänkt fråga om jag får köpa ett växthus till pallkragarna. Jag får improvisera istället;)

Och så ska jag ladda mentalt för en anställningsintervju i eftermiddag. Mycket spännande, det blir den tredje i raden och sedan ska jag sätta mig och fundera….

Nu tillbaka till skrivandet och alla måsten. Jag har INGEN tid att förlora!

 

A N D A S !

Ett svar på “Aprilvädret

  1. Färgändringar i mattan syns inte på bild iaf, men den är ju onekligen lite skrynklig… Tjock handduk under och ge järnet med ångstrykjärn ovanifrån? Tyvärr tycker jag att mattor har blivit slit o släng med tiden, kanske man bara borde ha trasmattor?

    Ps. Läste om ett rävhinder för gäss (eller var det ankor?) – ett vattenfyllt dike runt deras hus, gässen simmar över och räven vill inte bli blöt om tassarna. Vet inte om det fungerar i praktiken. Eller på höns.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen