Innan väggen

Så såg min orginalskiss ut….

Just precis idag på lunchen googlade jag efter en bok åt maken. Jag hittade den inte på svenska så jag googlade mig själv…och höll på att trilla av stolen! Både Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln visar min kommande bok och man kan se omslaget och läsa lite om vad jag skrivit. Märklig könsla, gåshud, glädjenoch förvåning i ett! På ett ställe sorterades jag in mellan mammas kusin och den store Voltaire, ni vet han som skrev Candide, Predikade tolerans och uppmanade oss människor att odla våra trädgårdar!! I september kommer den och jag är…..livrädd helt ärligt!

Min bok jo och länken till att läsa vidare går till fel bok…det är lite märkligt!

En annan länk till min bok!

Och en till….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen