Söndag

Tidigt uppe igen, ryggen alltså, helt oförutsägbar. Jo, och så ytterligare en kommentar som jag valde att ej godkänna. Jag förbehåller mig rätten att välja bort kommentarer som jag tycker är otrevliga. Det var lite det jag var inne på tidigare. Jag återupprepar. Gillar man inte min blogg ska man inte läsa den. Det finns oändligt många bloggar där ute och är man intresserad av läkaryrket, psykisk ohälsa mm så finns det säkert massor av det där ute. Det är bara att leta vidare.

Jag brukar vanligen alltid publicera kommentarer, inte bara positiva, det har bara fallit sig så att de flesta är just det, POSITIVA. Tre kommentarer på fyra år har jag valt att radera och försöka glömma/bemöta.

Nu glömmer jag detta och ska försöka ha en härlig söndag med familjen, vädret ser lovande ut. Jag har ett litet delmål idag, att få ut de yngsta hönsen i hönsgården. De är lite hunsade av de äldre tyvärr. Jag ska försöka vara med dem lite idag. Maken och jag har tillsammans ökat ytan på hönsgården lite så att alla ska få mer svängrum.

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen