Skimrande höstdag

Den här lilla planteringen fotade under tiden Frank tränade parkour. Det är utanför Västerleds kyrka. Jag älskar inramningen, stenen, fyrkantigheten och de ljust lila krysantemumen i bakgrunden.

 

Nu har överklagan till Länstyrelsen gått iväg. Jag bara älskar juristlingot. Så befriat från svammel det kan bli men med knorr. Vi får se hur det går…JO-anmälan hänger i luften här…

Sen något ni måste hålla tyst om…..jag ropade in inmata. JAG VET! Men den ska kanske bli en present! Jag har ju knökfullt med barn här som kanske ska flytta hemifrån och det är så mycket billigare än IKEA!!!!

Har ni sett va! Jag älskar den. Jag har min BLÅ period nu. Min första.

När jag stod där och väntade på min tur (det gick vääääldigt långsamt men de drog av 50 spänn för en dags förvaring). Då passade jag på att kika runt lite.

Klassiska stolar, swedish modern, Josef Frank om jag ej misstar mig…
Här gammal butiksinredning skulle jag tro. Kolla hur fint gjord den är. Hade jag en butik skulle jag köpa på studs! Eller tänk en riktigt stor walk in closet och så alla smycken, hattar, scarfs osv ovanpå….
Bodde jag lantligt och hade ett riktigt stort kök skulle jag kanske växla stil. För de här möblerna har verkligen något. Ni skulle sett kanten överst. Vilket hantverk. Och snyggt med vitt inuti! Så det blåvita porslinet syns bra!
Här är kyrkans ena fönster. Lite Erskineskt.
Min lilla vab-loppa. Vägrar kläder mest hela tiden. Vi fick bråka på henne jackan. Men klättra kan hon…Maken gräver ur en stor hög som blev över vid bygget. Det ska nu flyttas till min lilla nya anläggning för odling.
Jag har läst att höns gillar att få torkade nässlor som foder under vintern. Därför passar jag på torra dagar på att skörda och torka dem.
Här ska först staket upp, sen en rad solrosor, därefter ringblommor, sen olika fina kålsorter. Allt med tanke på hönsen. Ytterst jordgubbar och smultron. 22m staket ska vi ha….och till utförsäljningen snart köper bi alla träd och buskar vi behöver!
Halslök från de jag satte förra hösten har nu planterats. Om ett till två år hoppas jag på skörd. Lilaskimrande i motljus. 20 st sattes, vi får se hur många som tittar upp…
När jag satt här och betraktade vårt verk uppmätte jag 46,9dB…på vår lugna och skyddade sida….kommunen kommer få jobba lite nere vid vägen för att vi ska få en anständig boendesituation. Och det ska jag och grannarna se till!
Skogen vi bor intill…jag tänker på yellow brick road när jag går här. Så otroligt vackert!
Vår lilla katt följer oss alltid när vi går någonstans. Hon är mer som en hund faktiskt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen