Biblioteksrekord för mig

 

Jag hade ingen aning om att man kunde få veta vilka bibliotek som hade en viss bok. Jag visste inte heller att de för bok över detta. Men nu går jag in varannan dag ungefär och ser att det blir ca 0,5 fler bibliotek per dag som tar in min bok. Och JA jag håller koll och räknar. Såklart! Asstolt!

Jag kan ju inget om böcker, utgivning osv. Men jag lär mig lite dag för dag. Jag har t.ex lärt mig att för att man ska få motsvarande ”STIM-pemgar” så ska en bok lånas ut 2000ggr först. Och det HAR varit så att vissa satt i system att låna sin egen bok/låta vänner etc låna men det har man satt p för nu. Jag har inte ens ett bibliotekskort längre men jag hoppas ju såklart att boken läses av ALLA. Eller kanske helst att alla köper den så jag kan skriva min nästa bok och den efter som jag har på gång….jag har SÅÅÅÅÅÅN skrivlust men ingen tid. Mycket stressande. Och så vill jag sticka (sockor alltså) men jag somnar vid 20 som ni vet och väcks bryskt vid den här tiden ungefär….Men det rullar på med boken. Nu finns 3100 tryckta ex och två större intervjuer på gång, ni får veta mer när det är dags. Kanske ett blogg-gig på större tidning (dream come true) och så två föreläsningar, iallafall en. Jag ska då försöka samla ihop mig och vara stringent och rolig. Lite som jag är med mina patienter, ta udden av det där jobbiga och vara medmänniska bara….jag har lite ont i hjärtat av att lämna VC nu. Många tycker att det är så tråkigt att jag ska sluta. Vill de mig något framöver får de söka sig söderut och tyvärr må dåligt psykiskt…..det önskar jag ju ingen. Men jag kan säga att det finns något lockande i Vårdcentralsjobbet. Att hjälpa lite bredare än bara med knoppen eller droger…..men kursen är satt, psykiatri är min bana. Jag ska önska mig ett broderi sen när jag är klar av Lotta. Där ska stå: I´m a psychiatrist, lay down! För det är lite roligt tycker jag. Mina föräldrar hade en sådan teckning på kylen när jag var liten. En liten drift med Freud men kanske den kan misstolkas nu när alla sextrakasserier är i svang….Bästa svennen är när Bette Middler ska analysera Mel Gibson i Vad kvinnor vill ha och hon röker på samtidigt! För övrigt vad gäller De Aderton…..skulle inte Danius passa i en klänning av tagel på Nobelfesten? Nu när hon vetat om att mildare sexövergrepp begåtts. För säck och aska känns inte trovärdigt….Vi får se vad Engsheden hittar på i år. Anti abuse dress med kyskhetsbälte alternativt taggtråd??? Jag är verkligen nyfiken! Och som den envisa rabiata kvinna jag är anser jag att Kartago ska förstöras, AVGÅ ALLA, utom Kerstin Ekman, hon kan vara kvar, ensam!

Ja, så ser det ut en vanlig onsdag i slutet av november…men jag är vaken iallafall….Ser ni vad fint alla kängklädeer passar ihop? Marimekko, två slags IKEA, Åhléns och så något från Hemtex el. liknande. Stylish! Mix and match är så trevligt och spontant. Det ser likadant ut i alla sängar då alla kommer släpandes med något var kväll/natt och jag sen inte vet var de hörde hemma från början….

Idag fick jag lägga Frank och Tylla. Frank läste, Tylla tjurade. Hon blev inte nöjd förrän hon fick ligga PÅ mig. Och jag kan säga att den ungen väger en hel del och min mage kurrade så mycket att jag trodde hon skulle väckas av det.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen