Varmkorvshopp

Herregud!

Idag var jag på dag ett av tre kunskapsdagar kring smärta. Jag invände innan för jag tänkte att jag nog kunde lite så jag kanske unde slippa men nej. Det var för alla att genomgå. Och där satt jag…och vred mig. Myeliniserade nervtrådar beskrevs som ledningar med french hot dog bröd runt där de elektriska impulserna for fram i racercyklistfart….men inte vanlig elektricitet som kommer ut strömuttaget i väggen då….Jag känner detta som saltatorisk konduktion som ökar hastigheten då impulsen hoppar mellan noderna. Av Saltare som jag tror betyder hoppa, Saltomortal?

Jag ringde på kvällen och avbokade nästa två kunskapsdagar. Sorry men jag går hellre en promenad än sitter stilla i 4-5 timmar och lyssnar på saker jag redan vet när jag hade tänkt ägna tiden åt att träna och varva ned. Detta gav mig rakt motsatt effekt. Och jag som blev så skrämd av den kliniska farmakologen för Citodon i förra veckan och tycker att Lyrica är lika festligt som kokain…ja, jag har nog inte där att göra. Min högst egna hopsnickrade teori är denna: Hög arbetsbelastning av barn och motigt på karriärfrånten ihop med symfyseolys och noll träning pga allt ovan gjort att jag hamnat i ett läge där jag måste börja träna regelbundet och skaffa mig en varm pool med jetstråle. Jo, jag har  ju vissa somatiska besvär MR-verifierade men de väljer jag att bortse ifrån. Dessa kan jag svårligen påverka. Jag ska nu ta hand om MIG så att jag orkar vara en snäll och närvarande mamma och spara ihop till en pool som ska ligga och skymma det anskrämliga huset framför vårat. Infinity edge hade varit möjligt om kommunen bara hade sett till att få dit ett 4m staket mot vägen som enligt beräkningarna behövs. Vi har fått delvis rätt idag gällande avloppslukt (vi har ej drabbats av detta men grannar i samma plan som den här industrilokalen), matos, och sänkta tidsgränser för utedisko….spontandans är för övrigt straffbart med fängelse….det är inte så många som vet kanske. Och med tanke på att ordningsmakten ser dem kanske de skulle dra ned på detta lite….

Vad beträffar störande ventilationsljud ska beräkningar göras, ja den här kommunen gillar veräkningar. Speciellt av buller som på något magiskt sätt oberoende av vilka variabler man matar in i kalkylen alltid hamnar på exakt samma och tillåtna nivå. Detta trots att vi uppmäter över 40dB(A) inomhus om natten, andra över 45 trots att högsta tillåtna är 30….men som sagt valår i år…kanske man ska skramla lite…eller mycket? Kanske jag ska skriva en ny bestseller om kommuner som skiter i Miljöbalken? Det vore kanske roligt, för MIG!

 

God natt. Nu ska paracetamolen få göra sin verkan, hoppas på en lugn nat för imorgon ska hag mellan 07.25 till 08.20 ta tre barn till tandläkaren och sen iväg till stan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen