Våren är här!

Jag trodde knappt mina ögon idag när jag kom hem! I söndags sådde jag massor med frön och idag, tre dagar senare har grönkålen börjat titta upp!!! Tjooohoo! Snacka och omedelbar tillfredställelse!

Känslan av vår sprider sig här hemma och även om det varit sjukt i huset så är nu alla friska. Jag har varit på styrelsemöte i det parti jag engagerat mig i och det var väldigt spännande. Jag har länge tänkt engagera mig och nu är det ett faktum, återstår bara att se vad just jag kan bidra med? Kanske fina bilder från vardagslivet?;) Inget vin i mot(bjudande)ljus iallafall. Jag blir alltid misstänksam mot folk med för mycket alkohol i sina flöden….och för välstädade hem.

Klockan tolv maranblandning, Fiffi, sen Eldkycklingen eller Louises ägg (cream legbar) klockan sex Goldies mörkbruna (kopparmaran) och nio Gretas grågröna vackert formade första ägg för säsongen! Hon kommer nog ge ägg in i mitten av december nu, övriga slutade i slutet av september redan tror jag.

Nu har min lilla Greta börjat värpa också. Hon har ju varit hackkyckling här hemma och vi har haft henne lite vid sidan av ett tag. I samma hus och i samma utegård men skyddad av nät. Tydligen mår hon bra nog att värpa och det gjorde mig så glad idag när jag kom hem och solen fortfarande sken. Solsken alltså, man kan inte nog understryka hur härligt det är!

Jag hörde att min bok diskuterades i en stressrehabgrupp, kan man tänka sig! det gör mig så glad (och lite stolt) tänk att den får den effekt jag önskade, skam den som ger sig liksom. Det gäller för övrigt allt jag tar mig för, jag ger mig inte i första taget. Ibland ändrar jag inriktning men jag ger sällan upp.

Imorgon börjar arbetsdagen med YOGA! trillade du av stolen? Nej då, jag har yogat förr….en gång….det var inte lätt men nu är det dags igen och det är 12 v och jag måste vara där varje gång och det ska jag.

Nu bingen, det tär att ligga på topp och byta säng mot säng och avsluta i soffan. Särskilt när huset ej har erforderligt bullerskydd som skyddar mot vildsinta plogbilar som härjade vilt igår.

Läste på lite mer om sömn idag. Så skönt med vetenskap som bekräftar att det inte är mig det är fel på när jag blir ilsken, det är barnens fel som väcker mig stup i kvarten så jag måste flytta runt i sängar och soffor. Men nu efter fyra dagar har huvudvärken släppt ändå. Men jag måste vara vaksam på den för vid minsta lilla kryper den fram igen.

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen