Nu är den förbannade sommarn här….

Huset sett från väster.

 

Jag skriver helt kort. Jag har flugor som retar mig runt benen…och svetten rinner utmed kroppen. det var 37 grader igår och 28 i poolen, inomhus är det fuktigt, flugfyllt och ja…..Pello kanske inte är det sämsta tänkte jag när jag hade egentid på toaletten och kollade på vänners Insta-flöde.  Två av dem befinner sin nära polcirkeln. Plötsligt brast jag ut i gapskratt åt en bild på två små killar i en båt på Torne älv som ser allt annat än nöjda ut…det ÄR kul att fiska liksom… (14 grader i vattnet enl. uppgift). Sen en bild från vatten i Arvidsjaur…..och då kände jag att jag är en aphjärna som klagar på värme, insekter osv. man kan ha det värre, kyligare, vara fattigare, sjukare och vara väldigt ensam. Men värme över 27 grader ÄR inte min grej helt klart, min aktivitetsnivå medger inte det…..ber om ursäkt inför alla som firar sommarn i 14 tradigt vatten eller luft. Jag är en gnällfis. Ridå!

Idag såg vi att de första solrosorna slagit ut, igår syntes inget…det går fort här i värmen och solen trots avsaknad av nederbörd!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen