GILF

Mitt i nattningen av Edgar (som drog ut på tiden) gjorde jag ett avbrott för att skörda mangold och frysa in, mata hönsen och stänga om dem för natten. Den är så vacker även om den fått växa sig lite för stor.

Det är hög tid att introducera GILFen, det vill säga Grandma……och nej jag är inte där NU men det är på kanske inte så länge kvar tills den dagen kommer och då tycker jag att det måste finnas något hetare än Mappie, för det är det sorgligaste jag vet. Var på Mappiegalan i år (och var typ yngst av de inbjudna, i personalen fanns yngre) och det var stundtals mkt trevligt men hela grejen. Nej tack! Och helst vill jag inte bära leopard eller andra vilddjursmönster så att alla ska fatta att jag är…Grrrrrrr liksom med kisande ögon. Jag vill vara som…öh….MADONNA! Som vanligt, jag har velat vara Madonna sedan jag var 17 typ. Hög tid att börja träna alltså.

Ta da känns det som. Nej alla rutor är ej i, 11 saknas men vi kommer lite närmare dag för dag. Imorgon ska dörren upp har jag bestämt. Sen beställa glas. Idag beställde jag glashållare från Vitavia istället för det ordinariestället…20 hållare för 69kr istället för 15 för 189…..mm det blir en viss skillnad. Jag beställde också en bok om växthus, drömmar av glas från ett antikvariat. Så sparsam verkligen (barnen tycker att det är dyrt när jag sparar…) Jag har ”hittat” en butik mha min kollega som bor i staden där jag arbetar. Den har ett sparsmakat utbud men den frysta falafeln är så god och alla röror. billigt är det också. Maken anmärkte på att det var FÖR billigt, du menaratt de inte betalar skatt…? Frågade jag, NEJ, sa han…och hävdar att det måste vara snott och såklart utan moms….Hm. Handlar jag i god tro eller? Om en deo som vanligen säljs för 28kr nu kostar 12….ja…kanske han har rätt. 12 lime för 21,05 kr…..jo, det kanske är väl billigt?! Vad tror ni?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen