Aktuellt

Detta är texten som beskriver Apple watch. Jag är kluven, ska maken få en eller inte? Mer teknik…men jag hörde med killen som bytte mitt däck i fredags att den gav honom just frihet. Frihet från att svara på allt. Han kunde ha telefonen på kontoret och jobba på. När det ringde kunde han snabbt kolla av om det var något viktigt. Jag kan absolut uppskatta att slippa bära runt på en telefon men ändå, TVÅ saker att ladda och hålla koll på….jag vet inte riktigt. Själv tillbringade jag nästan hela lördagen ute i trädgården helt utan telefon, den är i vägen och jag behöver den inte där.

Det som händer med barnen just nu, det är bråk. Bråkern kommer ur en totalt skruvad bild av rättvisa. Detta kan lättast exemplifieras av hur fem minidoughnuts ska delas på tre. Först en var och sedan en till till Tylla och Edgar, Frank blir utan. Frank blir arg. Innan detta inträffade förutsåg jag problemet och föreslog att de tar EN var först och sedan får de DELA på resterande två så att det blir FYRA delar och så skulle de kunna ge en halv till mig och deras far att dela på men så långt hann jag inte innan de började tjafsa. Fortsättningen på delningen hade kunnat bli att dela den kvarvarande halvan på tre….men det är ju lite att dra det in absurdum. Det hela blev så bråkigt att jag nu på morgonen fann tre små bakverk kvar i lådan! Edgar såg dem och frågade så fint om han kunde ta en…och då fick han det. Men, sa jag, du får bara en resten ska syskonen ha. -OK sa han, nöjd över att alla skulle få lika mycket?!? Någon måste ha kommit av sig helt igår och inte tagit sin…jag hoppas att detta är glömt för annars har vi ett jätteproblem snart.

Toalett och säng. Det är ställen man ibland önskar lite mer avskildhet. I princip momentant när jag sätter mig på toastolen behöver någon mig. Igår var jag där två gånger (som jag minns det) och sista gången satt jag en sekund innan någon började ropa: -Mamma? Maaaammaaaaaaa?

-Ja?

-Var äääääär du?

-På toa, kan jag få vara det?

-VA?

-På TOA!

-Där utte?

-JA!

-VA?????

Suck. Vad kan de vilja? Det är som att bo med en demensjuk. Så fort jag tar ett steg utom synhåll så blir de oroliga att jag ska försvinna….kanske de anar att jag är lite trött på allt detta?

I övrigt känner jag mig lite krasslig. Hostar och täppt i däsan. Låter helt förskräcklig på morgonen, som en gammal rökare. Jag börjar tro att jag har en bihåleinflammation. Jag ger det en dag till sen blir det penicillin. Det verkar som om man ständigt får bihåleinflammation om man en gång haft det.

Växthuset står men glas saknas, jag ska hitta bästa sättet att ersätta dem. Vi får se om det blir via glasmästare eööer växthustillverkare.

Vi kom igår fram till att glashuset ska stå på en grund av lecablock och sedan putsas och målas svart. Men det blir nästa år, nu måste vi skynda att få glasen på plats innan det blir kallt. Jag har ju ett citronträd att tänka på!

Golvet blir nog grus och betongstegen som nu ligger vid ingången, de fungerar inte så bra där.

Nu drar söndagen igång!

 

Politiker som rör ihop det lite och låter skattebetalarna (dvs du och jag) stå för notan tills allt uppdagas….ja det är en ansträngning med barn, man blir distrahetad. Skönt ändå att alla fick plats i det redan förbokade fyrstjärniga hotellet i Venedig under turistsäsong….Så hon fick träffa familjen OCH arbeta ostört….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen