Men hej igen!

OJ, OJ, OJ vad mycket jag har att göra! Det händer saker på ALLA fronter just nu. Föreläsningar, kurser, nya boken, valet, familjen och ta da…..HELTIDSARBETET!

Men igår tog nog priset ändå. Så mycket saker att göra och jag kan bara lyckligt konstatera att jag inte har huvudvärk. Jag nästan ser FRAM emot det LUH jag ska försöka snickra ihop på ”lediga stunder” idag på jobbet!

I helgen reser jag iväg med Cinderella med Vem tar hand om doktorn? En ”förening” kan man säga det? Två läkare, en allmän och en psykiater startade ett upprop på FB som skulle samla läkare anonymt som inte alltid hade det så ”friskt” dvs pressades till sjukdom av olika skäl på arbetet….SÅ SJUKT! Jag har tack och lov fantastiska chefer och även om politiker (alltid deras fel) styr vården med okunnig järnhand i många fall så tycker jag att jag börjar få in den rätta knycken (som ibland handlar om att inte allt måstevara helt perfekt i mina egna ögon hela tiden). Detta underlättar livet oerhört.

Snart ska jag gå en kurs i psykiatrisk juridik i Västerås, långa dagar väntar och jag behövde svara på 41 svåra frågor om lagstiftning som rör min specialitet och tvångsvård bland annat innan lördag och lämna in en fallbeskrivning innan 21/10. Detta ska då göras på arbetstid. Men antalet patienter har fortfarande varit densamma. Man drar en lättnadens suck när någon uteblir kan jag säga. Tid är hårdvaluta verkligen.

Nu gryr snart en ny dag. Jag ska strax ge mig av i mörkret och hoppas på att Trafikverket sett till att sopa E4:an där jag alltid kör ren från det grus som igår gjorde minst fyra fula hål i min vindruta och eventuellt skadade lacken på min nya bil.

När jag kom till jobbet igår med bilen full av stenskott började jag genast kolla upp om någon kan vara ansvarig för att min bil fått fula hål och ja, kanske Trafikverket om ca 2 månader kan behandla saken och jag kan få ersättning. Det är dyrt att leva och precis när man tror att allt är lugnt då kommer nästa grej man ska jonglera med.

To be continued…..

 

Jo. Jag listar här det jag ogillar mest av allt:

Oärlighet

Girighet

Makfullkomlighet

Korruption

Lögner

Har ni andra mänskliga saker ni ogillar? Kommentera gärna så kanske jag kan göra ett hatinlägg?

#vågavaraärligochjuste

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen