Städning och synksoffa

Morgondimma på andra sidan allén nu

Igår var det nystart på veckan. Jag kände att det behövdes en nystart. Jag behöver nya tag här. Jag vill rensa, strukturera och göra en hållbar plan….igen. Svårt med vidmakthållande. Ett önskemål om mer natur i livet har väckts. Jag känner att mina barn är inomhus för mycket. De sugs fast vid diverse skärmar. Min lösning? Tälta på tomten, laga mat på spritkök. Så blir det i helgen.

Gårdagens googling. Inte ofta jag impulshandlar tält.

Synksoffa, det behöver jag. Tydligen hår allt bra bara man senare kan förklara allt för publiken om man bara har en synksoffa efteråt. A la Wahlgrensvärld…to be continued.

På morgonen  hörde jag en städares tankar för dagen på P1. Förfallet, Sisyfosarbetet som städningen är var skiljelinjen mellan ordning och kaos, liv ochh död. Jag ringer min städerska…

En väldigt desillusionerad arbetstagare är jag. Ergonomi, arbetsmiljö, så skymda viktigheter i arbetsdagen. Igår ytterligare en insikt i läkarens irrarionella administration. Ett besök kan sluta i tre olika diktat, på två olika domäner. Dvs man måste gå i och ur olika system och dubbelarbeta. Jag får spunk, punktering, hjärtklappning och arbetsolust.

Hej!

a

2 svar på “Städning och synksoffa

  1. Hej. Gillar stenhårt att det är stavfel här och var. Sprollar. Det är väldig närvaro. Du går på och går på och går på. Så tolkar jag det. Jobbar inom bibliotek och kultur. Nu ska jag söka reda på din bok.

    1. Hahahaha herregud! Nu måste jag korrläsa! Jag skrev på iPhonen på väg över vattnet på färjan. Den boken är tunn men inte svår att finna om man jobbar på bibliotek!
      Tjing!
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen