Jag upcyklar

 

Jag lämnade in mina älskade stövlar hos skomaeri Framåt i onsdags och någon dag efter fick jag den här bilden. De hade hittat en läst och gav förslag på hur den ”nya” tån skulle se ut. Och jag godkände. När jag hämtar dem och det second handfyndade paret ska jag ta reda på mer om hur klackar ska utformas för att man ska kunna gå utan att se full ut i högklackat. Carina där började med en lång utläggning som vi inte kunde avsluta där och då men det gick väl ungefär ut på att nu för tiden tillverkas skor på så sätt att de inte är gjorda för att gå i utan mer för att vara snygga på en hylla…..det ante mig. Man kan alltså lämna in skor (av bra kvalitet) för justeringar så man inte måste ”knäa” sig fram genom stan….

 

Sammanbiten. Så är det nu. Jag är konstant orolig för min farbror. Jag försöker sätta mig in i hur han har det…ligger där på fyrsal med en kille som ser ”skit” på Youtube och gapflabbar medans min farbror är förbannad för att han snart ska dö. Han drämmer näven i sängen och svär. Han ville ju åka skidor med Tylla…vi hade en plan om Altenmark…..Så trist! Och JAG hade inte velat ligga i det rummet I tall you. Jag ringde just för att höra vad planen var. Hospice eller ASIH i hemmet. Hemma hoppas vi på så vi kan ses där snart!
Tylla har fotat sig och mig i bilen på väg till sjukhuset efter balettuppvisningen som av någon anledning inföll flera veckor innan sista dansen….jag var helt oförberedd och det kändes knasigt.
Vår lilla ballerina. det är en sådan KAMP att ta henne dit varje lördag och sen har hon så roligt! Nästa termin blir det en annan dansskola, lite närmare hem och inte in i stan. Halva priset också…vilket möjliggör att JAG kan börja på vuxenbalett, ja ni hörde rätt. MOI ska lära mig dansa IGEN! Målet? Ja inte ska jag kunna hänga i spagat mellan två bord iallafall men två piruetter i rad utan att kräkas?!?
Pga att jag fokuserade på ungen och att inte fota andras barn blev det kornigt. Men jag tycker den är så fin.
Hon ville ha hjärtana utåt men det är nog fodret….sitter och skriver av ala ord hon ser på väg in till Base23.
Den blev inte bra den skärmdumpen. Men Ann Margaret har en helt fantastisk klänning här. Kolla in den på Instagram! Nederdelen är sååå fin!
Äntligen! Jag börjar tro att garderober är svaret på ALLT! Två och ett halvt år tog det att få till detta! Tack mamma för julklappen!
Jag och I på sjukhuset. Vi sitter mest medans L sover. Passar på att föreviga oss….Jag i Stickad Kenzokofta från Ditt och Datt i Ålsten. Runt halsen ett nyckelband i mönster från Josef Frank…sytt av fodret från en gammal väska.

När jag är på besök hos dottern i stan blir jag så glad. Hon har mina saker där, och i detta fall min farmors gamla kakburk, En pressglasskål från sin fars farmors bror Ulf och senaste inköpet på Stadsmissionen, en kanna i lergids glaserad i blått och vitt för TJUGO KRONOOOOOR! Ett FYND som min farmor skulle sagt! Jo, en liten askt också i plåt med det ljuvligaste fodret av turkost sammet, också från Stadsmissionen i Södertälje.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen