Moomin

Hon gör det igen, överglänser alla….

Jag var nattjour i måndags på Nobeldagen. Så jag kunde ju inte kommentera klänningarna IRL. Men det var kanske guds försyn för i år, var det tråkigare än vanligt.

Av allt jag såg är det bara en handfull minnesvärda klänningar. Det var den från Winston and Elle, Danius, Nina Riccis och möjligen den som Hon från SVT bar (hjärnkoll eller vad hette programmet?) samt en japansk manlig dräkt som föll mig i smaken. Alltså en gul, en röd, en svart-vit, en grå-rosa-grön och så tjurfäktningsmanteln a la Moomin (då tänker jag form och svarta väskan) som nog var menat som rött skynke för Hååååårace.

Återigen, allt ljus på Danius som fäktas med blanka svärd (jag förstår henne precis) och överdänger alla. Just den här klänningen är ingen favorit i sin formlöshet men färgerna och tyget gillas. Kanske även rosetten och rynket. i övrigt, och här kommer det……There is a time and place for everything. Vi är nog utskämda för att vara så övertydliga tycker jag. Det hade kunnat funka ändå att vara matador utan att vara den enda som lyser i Blå hallen. Och att vara så opraktiskt klädd att man sätter sig fullständigt sist, behöver hjälp och syns på en mils avstånd…..jag vet inte. Vad blir nästa grej? Saftblandare på huvudet?

Det är lite som att överglänsa bruden på ett bröllop, man gör inte så. Och jag är helt på Danius sida vad gäller de aderton, äcklen ska ut inklusive de som sover sig igenom det hela eller vänder sin blinda sida till.

Jag ska inte gnälla mer. Bara haussa att vissa recyclar kläder, eller iallafall visar att en klänning håller mer än EN gång! Bravo Victoria. ABKs klänning var sydd av gamla blusar OCH en var hennes egen. tyvärr ingen höjdare ändå, ganska tam tyckte jag även om livet var snyggt i formen.

Trevligt med en kvinnlig pristagare som är ingenjör. Och i år kanske jag ska se till att äta menyn, jag är sååååå sugen på god mat just idag.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen