Fame and glory

Saker man måste ta ställning till…..låta stå? Anklaga make? Förhöra barn? Utvidgad analys: Varför står AC:n kvar? Bryr sig kommunen verkligen inte om något (då handlar det om Miljöbalken bl.a). osv osv infinitively.

Jag tänkte läsa lite nyheter här mellan barninterventionerna på morgonen. Jag brukar läsa lite Expressen då. Det var FEL tänkt och kanske måste komma att ändras, kanske jag ska återvända till DN i pappersform helger igen? Det blir ju bara så mycket papper att ta hand om…..Men i vilket fall som helst så är det första man möts av att Berg ska köpa drömkåk (läs totalt ruckel men fantastiskt sjöläge) i vad som verkar vara skärgården. Och någon TV-kanal ska filma (och kanske betala kalaset eller åtminstone ska väl leverantörerna betala säkert).

Nu ska jag inte skriva mer. Jag ska jobba. Jag har mer att skriva om som att Meghan och Harry tycker att de bevakas för hårt….tough shit att bli född i en kunglig och rik familj, särskilt för dem som aktivt söker sig dit och gifter in sig, buhu. Men för dem som föds in, absolut, inte deras val. Släpp de kungliga fria tycker jag så kan vi få läsa intressanta saker i tidningarna.

Nu seglar jag ut från prokrastineringens hamn i verkligheten!

Saker man inte kan ta upp fler gånger egentligen. Men det är ett problem att DELA rum med någon som tycker att detta är OK, eller kanske inte SER? Eller det värsta av allt…SER, VET och SKITER I det. Nej, det värsta av ALLT är om han tycker att det är JAG som ÄGER PROBLEMET och ska städa HELA rummet. Nu städar jag halva. Från dörren och 90 cm in från sängkanten räknat. Inte mer, inte en centimeter mer. VMA!

Hej!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen