Snart nytt bloggutseende!

Tjabbadabbadooo!

Ja herregud vilken vecka! Först i Aftonbladet, sen tre sidor i Amelia och nu ska jag snart börja läsa in min senaste bok, Hejdå stress! Det växer ingen mossa här precis.

Men v.44 ska vara lugn och helt ledig. Sen drar det igång. Och jo, jag kommer vara med på Allt om hälsan-mässan 9/11 också, i en panel tror jag, lite diffust än. Men ska ni nit måste ni ju komma och hejja på mig! Alltså säga HEJ, inte hojta och köra hejjarramsor, då kommer jag tappa tråden.

Imorgon fortsatt utbildning på halvfart. Och äldsta dotter har LOVAT dyrt och heligt att min mycket spartanska blogg ska få ett trevligare utseende, den har andrats som ni kanske märkt av, och det var ett försök som kom av sig men nu har jag sagt att man måste smida när järnet är varmt och nu känns det glödhett att vara lilla jag faktiskt. Så jag hoppas hon tar tag i detta. Jag har ju väldigt lite att förhandla med henne om eftersom hon varken bor hemma eller försörjs av mig men jag kan ju hota med arvet…?

 

Ha en vilsam kväll!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen