Pom Pom Pom

Jag var en sväng förbi Hammarby sjöstad för en vecka sedan och gick förbi ett förföriskt skyltfönster. Då hann jag sladrig gå in. Men det gjorde jag idag!

Så ser det ut från utsidan.
Fantastisk vallmo
Anemoner
Ranunkler
Märkliga lilabär som kan bli ashäftiga i bukett.
Manolia i litet glas
Nästa vecka ska buketten bytas ut. Här har någon fotat mig i lönndom när jag preppar för ett speciellt tillfälle….
Här testar jag om jag kommer med i bild….
Jag förstår om ni undrar men det kommer få sin förklaring. Jag hade tänkt gå till en fotograf för att styla och plåta men jag hatar det. Jag blir så himla besvärad. Så jag lånade en kamera av dottern, försöker lista ut hur den fungerar och handlade lite smink osv på Åhléns outlet och testade för första gången eyeliner. Det visade sig vara jätteenkelt! Och jag röker INTE, det är ett litet ljus ser ni men jag ska fixa en cool bild och då provade jag detta galna tillgrepp.
Sista bilden på mig i helfigur, jag lovar! Imorgon ska jag göra det på riktigt….vi får se hur det går.
På lördag ska Tylla ha kalas, jag har beställt sådana ballonger med confetti i till henne! Det var INTE billigt! Men säg inget till maken!
Edgar tyckte jag såg ut som Harlequeen i Death squad….
Nytt lack för party
Ett till som kanske blir roligare på turkost?
Kaossovrum med madrasser på golvet men den enda helspegel vi har. Tyllkjol som blev klänning med skärp i midjan.
Nja, kanske det kan funka ändå…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen