Frivilligorganisationer smugglar flyktingar….

Man ger lite upp på morgonkvisten när detta är det första man hör.

Volontärer…..alltså folk som ska arbeta utan lön…..med hemska saker…..under vidriga och potentiellt farliga förhållanden, ja, det är kanske inte otroligt att de skulle kunna komma på idén att tjäna pengar på att smuggla folk till Europa.

Och sen att Julian Assange blir torterad i engelskt fängelse….? Nä, jag tror killen är knäpp bara och var det långt innan han blev fängslad. Varför tycker man så synd om honom det fattar jag inte. Såklart är det dåligt för psyket att vara inlåst, det var ju ganska många år han valde det själv för att undgå rättvisan så nu kanske han kan dömas till psykiatrisk vård på livstid eller?

En sak till ska jag gnälla över. Det är att jag nu när jag fattat att jag måste träna varje dag förhindras av katten. Han tror jag leker. Det gör jag alltså INTE, ingen lek, mycket allvarlig träning pågår och om du fortsätter lille katt kommer du få en skivstång i skallen, HAJJA!

Jag letade en sekund efter ett ställe att se skidskytte-VM på och häpnade över kanal 3s tablå. Jag kan inte tänka mig något mer fördummande än detta. Har aldrig sett något av det de erbjuder iofs men jag har läst lite om t.ex Hollywoodfruar och det är inte smickrande och Lailaland…? WTF är det? Ska man följa Laila Bagge eller? Men som jag skrev tidigare i ett inlägg 16% av Sveriges hela befolkning är inte så smarta, detta måste vara deras kanal.

Alltså 70 i IQ ger rätt till insatser från samhället för man bedöms ej kunna klara sig själv. Sen har vi upp till 85 vilka är de som enligt herr Gillberg ändå behöver viss stöttning eller iallafall inte klarar livet helt utan problem….Jag vet att detta kan väcka anstöt men man måste vara lite öppen för att vi är olika, vi har olika begåvningar och IQ är inte allt men ett mått som finns. Sen vill man ju alltid gärna vara smart (jag iallafall) så jag googlade lite kring vad som skulle kunna beskriva min egen nivå. Och under 115 i IQ kan man inte klara läkarutbildningen tydligen, medelvärdet på läkare ska vara 125 och jag kan då lugna mig med att jag iallafall har 116. Mycket trösterikt att jag hamnar i övre delen av skalan. Mensamaterial är jag inte men har inga som helst sådana aspirationer…fast jag skulle vilja slå maken som tydligen är en sån…och min svärson…så jag måste jobba lite på mina förmågor kring rum och höger och vänster till att börja med. Jag är också för analog. Jag skulle gärna vilja göra ett IQ test men under för mig optimala förhållanden, alltså fokuserad…det är mitt stora problem, min funktionsnedsättning kan man säga…jag tappar lätt intresset för saker som jag upplever som tråkiga. Som föreläsningar till exempel där inget nytt framkommer. JAG HATAR sånt, jag blir galen och måste ta med en stickning eller något för att hålla mig sysselsatt när man får frågor som ALLA kan och som föreläsaren borde VETA att vi kan…alltså, det är förjävligt slöseri med vår tid att lära ut sånt vi fick lära oss redan på grundutbildningen för 10 år sedan och som är vår vardag. Maken ska på chefskurs…han är redan orolig att han ska behöva få höra saker han redan kan……

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen