Vet ni vad jag älskar?

Folk som uppskattar mig. Och under de senaste 12h har jag fått så mycket sånt en människa kan behöva. Senast av min svärson som ville ha lite brainstorming av mig. Fatta komplimangen i DET! Så jag river av lite grejer rakt av… och han gillar. Jag förklarar för honom att det inte alltid varit lätt för mina barn att ha en mamma som associerar snabbt och hittar på nya fantastiska saker och dessutom är entusiastisk…han skriver att det vore jobbigt att vara min hjärna. Jag replikerar med att jag nog egentligen skulle sitta på Apples huvudkontor och bara kasta ur mig nya bra idéer eftersom jag inte känner några som helst begränsningar då jag är helt okunnig i teknik. jag bad honom hålla det i åtanke om han träffar techmänniskor som kan programmera men inte vet VAD. Jag behöver bara kring 100000kr i månaden och så är jag nöjd. Ge mig ett bollhav liksom, papper och penna så är jag er!

Och igår skickade jag ett avsnitt av något jag skriver på och fick så positivt tilbaka att jag ska fortsätta. Avslutande order var: Fortsätt skriva. Och till er båda, jag ÄLSKAR er! På allvar, så härligt att få positivt till baka och inte bara få höra: Kan du inte bara vara läkare!?! NEJ, jag kan INTE BARA, jag HATAR inte bara, jag vill ha EXTRA ALLT och hela tiden (inte på natten då men i övrigt, all in och skit i vad som är enklast) Min handledare säger till mig att jag är så SVENSK (och det har jag nu DNA-bevis på från MyHeritage, helsvensk inte ett spår av den sydlänning som dottern hoppats på, hon tyckte inte jag var ”spicy”…) Nämligen att vi svenska inte kan nöja oss med det vi har, vi ska UTMANA oss själva, sträva och på så sätt göra livet lite krångligare…kanske DET är det svenskaste, vårt kulturella signum. Vi vill LITE MER! Vi vill ha yttrandefriket, jämställdhet och hela tjottaballongen och vi vill ha det NU!

Så, nu har jag fått ur mig det. Och jag vill tillägga platonisk kärlek så maken nu inte tar illa upp, eller dottern, eller vännens fru osv osv. Kram alla! Och var inte nöjda med saker och ting, ser ni knasigheter, stå upp, skrik och så kan vi göra världen ännu lite bättre. Som sagt, vi kan inte vila förrän saudiska kvinnor kan ställa till med flashmobs. Och när det händer måste vi kanske hitta på ännu värre grejer….för att det inte ska bli tråkigt alltså.

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen