Järnladyn

Inte för att jag tror att hon bestämmer HELT själv men tydlig är hon iallafall (eller kungahuset)

Jaha, då kom det som man förväntade sig, ett nej till att Harry och M använder sig av ordet royal när de marknadsför sig. Jag kan inte säga att jag är förvånad. Jag är bara förvånad att det tog så lång tid. Jag tror inte heller att det kommer drabba paret ekonomiskt heller för som vi alla vet är all PR bra PR, även hatare drar trafik, se bara på Blondinbella.

Men OM de verkligen trodde att detta nya sätt att vara halvkunglig verkligen var något de trodde skulle funka måste de väl vara lite korkade. För det brittiska kungahuset är ju ökänt för att inte lägga några fingrar emellan och det är ju det som håller dem kvar där de är, vid den skenbara makten men framförallt pengarna. Det är ett kungahus där kvinnor inte får bära nylonstrumpor till och med även om jag är rätt säker på att de gör det, inte drottningen då men de övriga, kanske även männen, vem vet?

Så nu blir det nog ändring på konton och hemsidor, man undrar hur nya monogrammet ska se ut och vad kommer härnäst? Får de betala sin egen säkerhetsapparat…OM de nu vill leva utan insyn (vilket de självklart inte vill för då måste de ju sänka sina krav osv) kunde de ju dra till nån liten mystisk ö till exempel och leva i fred och frihet. M skulle säkert kunna fortsätta skådespela osv. Det är ju inte så att de skulle svälta ihjäl riktigt. Om de aldrig mer drar in en pund, dollar eller krona så har de mer pengar än säkert 90% av världens befolkning och kan äta gratiskäk livet ut. Så nej, jag tycker inte synd om dem, eller drottningen. För OM det ska finnas kungahus överhuvudtaget måste det vara så här. ORDNING i leden och följa protokoll. Annars är de precis som vi. Vanliga. Och det vill de ju inte vara och tydligen gillar många mäniskor kungligheter även om jag tycker det är fullständigt absurt. Nu ska jag återgå till min högst vanliga vardag och se om lilla damen kan gå till skolan. Hon hostade, snörvlade och grät under natten….och någon femstjärnig nanny har man ju inte som kan ta ansvar när plikten kallar. Men jag har nylonstrumpor iallafall!

Over and out!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen