Sportlovsdagen

Så här vackert väder var det igår, då hade det varit ett sant nöje att stå i backen eller åka i den.

Idag ska det ske, vi ska till skidbacken. Det var tänkt att jag skulle dit redan igår men då bar tydligen liftarna trasiga! Då var det sol och varmt, nu är det snöyra, kallt? Vet inte än men jag hade hellre stått i backen igår kan jag säga.

Idag…

Maken har lovat mig länge att jag ska få upp alla hyllor i mitt arbetsrum för att jag ska kunna få ordning på alla knasiga saker jag har där. Det är liksom vårt skräprum kan man säga. Dit får barnen inte gå utan en vuxen, katten är också portad för han äter på allt.

Jag testar mig fram….nya konsoller i vitmålad asp.

Jag svängde ihop ett litet roligt manus tyckte jag själv i veckan som jag skickat iväg. Vi får se om någon nappar. Det handlar om….mitt liv och hur jag ska få en trevligare vardag. Kan man tänka sig. Det är som min blogg fast i komprimerad form liksom. Nog om det. Det visar sig.

Nymålade väggen i samma nyans som vackraste rummet på Nationalmuseum. Nya hyllplanet OCH konsollen….Det blir bra detta!

Men hörde ni om gangtarapparen som sköt den som filmade videon? Så korkat att man liksom inte kan tycka synd om någon där. Jag berättade för maken om detta, han kände såklart redan till detta och började rappa på ett helt nytt sätt, om hur hårt livet som småbarnspappa är….alltså, DET är verkligt nyskapande! Jag ska försöka tänka ut en bra och rapvänlig låttext och kanske återkomma i ämnet. Alla över 35 och upp till 100 borde väl gilla sånt va, det värsta som kan hända på en sådan videoinspelning måste väl vara att få en bajsblöja på sig…?

Mina misslckade försök till att föreviga mig själv vill man ju helst glömma men den här beskriver ändå hur SKÖNT väder det var igår!

Nu snart dags att samla ihop sig mentalt för en dag i en backe….med rygga fylld av varm O´boy (itermos då) och kakor!

Enda och bästa couturen i svensk historia tydligen….och JAG har fått tag i en! Den lades ned 1975 Märthaskolan, sorgligt. Där hade jag velat arbeta tänker jag. KOnfektionen och slit och slängkulturen tog död på den.
Här befinner sig äldste sonen för tillfället hos sin BFF med familj. De tar så fin hand om honom att jag blir helt rörd. Han var så förväntansfull och allt verkar ha infriats.

Moi, till och med den gamla loppisskylten matchar jag…..så stilsäkert att få med omgivningen också. Det är också ett nytt grepp tänker jag….

Bilder kommer senare!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen