Förlåt men detta kan jag bara inte låta passera….

Snart kanske jag måste börja blogga underen ny kategori…Brunettanna? Jag vet, det är helt sjukt att jag ens går in och läser vad hon har för sig för på så vis stödjer jag ju hennes vansinnesfärd. Varje gång man gör det fåt hon en blipp i statistiken som sen kan multipliceras med det hon känner för dagen….men det är som en sjukdom, ett virus. Att bevittna detta galna. Det andra jag för tillfället kollar in lite då och då är Megxit, mest för att jag varje gång kan säga ”vad var det jag sade” till min engelska svägerska….

Men att det skulle vara ett friskhetstecken att efter ECT börja bli sugen på skor…ja, kanske om det är det enda man har i skallen. De flesta som varit deprimerade på ett så allvarligt sätt att de krävt ECT (det är sannerligen inte många på den klinik jag arbetar på iallafall) där kan jag säga att det är lite mindre profana funderingar som poppar upp. Lyxkonsumtion om än av sina egna märken är sällan en av dem. Det svänger så snabbt kring den här tjejen att det är svårt att förstå hur någon omkring henne kan orka med. Idag ska mamma vandra och vara besjälad med naturen, imorgon ska hon plåtas och sälja skor och hon älskar boken K…? Bara det, vem kan älska den boken. Jag har läst många recensioner men ordet älska har aldrig dykt upp. Det är en beklaglig bok som lägger sordin på hela kvinnan, hennes äktenskap och allt hon tidigare skrivit. Jag känner mig som en peeping-Tom bara jag läser hennes dikter nu efter våldtäktsdomen. Plötsligt kan man förstå allt äckel som man bara förvånades och undrade över tidigare. Nej, nu ska jag inte läsa ett ord med om I för det är så overkligt allt sammans och jag önskar att alla slutar läsa för det skulle inge lite hopp om mänskligheten, faktiskt.

Så fort han kom hem blev det storbråk…ingen ville äta något jag lagat men det lade sig lite efter att alla fått smaka Toblronen han fått av sin fantastiska värdfamilj i Palma. Hans bästis bor där nu och jag har varit så avundsjuk på bilderna jag fått. Min nu är han hemma och ordningen är återställd.

Det blev en halvdag i backen för yngste sonen idag och en upphämtning på Arlanda. Lite hyllor kom upp och under morgondagen ska jag sortera i arebtsrmmet som min make så snällt satt upp hyllor i. Jag kollade lite på gamla papper och en oväntad bild dök upp….

Min farbror hade den hemma och nu vet jag inte om jag ska ha den i en ram eller något. Ett tidsdokument är det även om Palme inte var någon favorit precis…

Jag har storstädat ETT rum idag. Vårt sovrum. Allt lyftas bort från golvet, det dammades, dammsögs, våttorkades. Madrasser dammsögs och så piskade jag mattor. Tvättat alla sängkläder i 95 grader och bytt samt vädrat. Och nu….får jag inte sova där! För alla ville sova i vårt sovrum och jag fick förslaget av maken att sova ensam av någon ovanlig anledning. Så därför sitter jag uppe och läser skitbloggar…astrist ju. Därför ska jag lägga mig. Men först får ni tittartips! Erkännandet på SVTPlay och I maffians mitt (kan ha sagt det förr). Den förra är bäst och går att sträckse.

Ny väggfärg och hyllplan och konsoller på väg upp. Jag beställde tydligen dubbelt av konsollerna så 1000 kr tillbaka blir det!
Dammsugna och klara att bäddas om! Olé!

God natt!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen