Mitt härliga lyxliv

https://www.self.com/gallery/moosejaw-sale Så snygga grejer (på allvar detta vill jag ha till ”Caminon”). Detta är inte ett betalt samarbete vill jag tillägga men jag gillar allt jag screendumpat från Chanel, Bukowskis och Rizzo. OCH Bora Bora…

Ååååååå hej alla godingar, hur haaaar ni det? Nu i Coronatider är det bäst att vi TAR HAND OM OSS (jag menar varandra). Och JAG har tänkt lite så här. Om JAG mår bra och kan ha det härligt så betyder det att NI kan läsa om det så ni kan få en smak av hur HÄRLIGT livet kan vara för någon som cashat in innan börsen kraschade, är inte det heeeelt fantastiskt bra. So lucky att ha sålt i tid. Jag behöver nog aldrig mer jobba, jag ska bara skriva här för ER skull och så kanske kanske starta upp nåt nytt företag när börsen landat och viruset ebbat ut. Häng med! Coronapeppen alltså!

Jo, jag gick upp supertidigt, vid 8 och hängde på låset på finaste lilla bageriet här i stan (jävligt långt bort ligger finaste bageriet och de öppnar faktiskt 7 men det anstår inte en sån som jag att gå upp vid den tiden).

Jag plockade på mig lite smått och gott och sen ”vandrade” jag en stund i mina kängor som jag måste gå in inför ”Caminon”, de är sååååååå sköööna, jag dör alltså. Kommer bli såååå härligt att vandra och finna mitt inre jag, den äkta Annapannan. Sen hoppade jag in i min älskade bil, sååååå härlig är den den där Cayennen, jag kan sitta flera sekunder (stilla alltså) och bara sniffa på det gyllenbruna lädret och jag får en sån egopowerboost av att trycka plattan i mattan. Wroooom, jag skiter i att det låter, jag tänker att alla blir glada av att höra att jag har både råd och tid att åka omkring. Och sen är ju bensinpriset så lågt nu att ALLA har råd att åka Porsche! Varför försaka något i livet! KÖÖÖÖP liksom.

När jag kom hem kröp jag tillbaka in i min sidenpyjamas och personalen tog hand om bilen och kängorna som nu måste buffas lite.

Jag lät lilla Pincho duka upp och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Det är SÅÅÅ viktigt att vara rätt matchad när man ska ut på stan. Och idag är det viktiga grejer. Jag ska bli fotad för ett toalettpappersföretag, jag ska vara ansiktet utåt och har börjat kolla lite på om jag ska investera i det. Tydligen är toapapper något som ALLA behöööver, inte mist de allra skitnödigaste med mycket pengar. Jag funderar på att ha en executive style med svart och vita räder, ett bubble gum set i rosa med guldkant och vaniljdoft…eller kanske hallon? Det kan ju finnas två sorter. Sen tänker jag mig ett plain, i returpapper med dekor av taggtråd i budgetvarianten…vi får se.

Jag tänker att det snart är påsk och därför har jag bett Mariella att ta fram något ”piggt” ur garderoben (den är 400 meter bort så jag kan inte gå själv, måste spara på små fossingarna nu vet ni) och hon kom med älskligsbootsen från Rizzo, jag bara älskar dem. Jag har ju tagit fram en egen linje skor men ibland vill man vara lite vågad och Rizzo bar jag alltid förr för de passar mina fötter så bra. (helt sant och jag är medlem så vitt jag vet) Vad gillar ni dessa?

Jag tycker de är asfräcka, det är lite ”bett” i dem.

Jag matchar dem med lack (har gelénaglar för annars funkar INGET i mitt liv, jag kan inte ens greppa hårfönen utan dem!) I en härligt pippig färg från CHANEL…

Vi får se om jag målar naglarna själv, det är ju egentligen ganska härligt att få fixa sig men jag blir lite yr av lukten….den kanske löser upp ens hjärna, det kan jag INTE utsätta mig för. Jag kanske ska skaffa en sån där tratt som man hade på 1700-talet när perukerna pudrades…så de inte skulle få puder i näsan. Detta var alltså INNAN kokainet kom till rikemanskretsarna..eller som nu när även pöbeln snortar….Vart är världen på väg egentligen. Inte ens knarket är fredat längre!
Jag tar min vintage CHANELkappa och känner att jag gör något bra för planeten och den fattiga stackaren som var tvungen att sälja sina kläder…en god gärning altlså!
Sen behöver man en väska att matcha med, den är också från Rizzo, jag bara älskar den. den hänger på krok 397, där har jag gula saker, så bra med ordning i gå-in-garderoben för mina anställda, annars går de vilse.
Ja, det är min utsikt, vad är det med det då? som ”Mandy” skulle säga, jag har en bra utsikt. Det borde ALLA få ha, jag har den för jag har jobbat så jäkla hårt sista tio åren med att sälja grejer som alla behöver och göra reklam för saker som ingen behöver men som krävs för att känna sig lite som MIG. Så, därför förtjänar jag detta. Jag är en sån som får hjulen att snurra och alla att må bra och jobba på som små myror i tron att de också ska få ha en sån här utsikt. Och har man inte råd, kan man ta ett SNABBLÅN och kanske köpa ett par gula boots? Jag är INTE sponsrad, jag tycker verkligen att det är en bra idé att ta lån för att köpa saker man inte har råd med till ockerränta. ALLA borde göra det så att snabblånsbankernas ägare också kan få ha en sån här utsikt.

Idag känner jag mig stark, jag ska gå ut i naturen nu. Men först ska jag, barnen och underbare maken bara äta upp allt detta!

Ut och KÖP nu så inte världen går under! Men glöm inte, tvätta händerna!!! (Med en härligt löddrig tvål i den här modellen…..från Jo Malone.

Åhléns har den!)

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen