Snart vet vi

Jag sitter hemma och väntar på en streamad föreläsning…ny presskonferens om hurvida skolorna ska stänga och har på morgonen hört att OM skolorna stänger så ska man inte få vabba med barnen som måste tas om hand om de inte är sjuka. Jag hörde om ett stödpaket på kanske 300 miljarder kronor till företagarna…..de viktiga företagen ffa. Och jag och maken som är i allmänhetens tjänst tänkte att vi sitter iallafall trygga i båten för vi behövs ALLTID. Men, om vi ska tvingas vara hemma för att våra barns skolor stänger och sen INTE får någon ersättning…..ja, då blir det värre. Då måste kanske det äldre gardet kallas in? kanske för att passa barn, kanske för at arbeta? Men de är ju riskgruppen, som inte ska smittas för att hela den underdimensionerade vården ska gå under….Alltså. Skärp er för fan! Håll skolorna öppna, OM barn tvingas hem så får ni för fasiken se till att det går att vabba, eller så får ni hitta på något annats typ Smittskyddsledigthetsförsäkring eller något? Hela världen påverkas nu och det råder total panik i alla led utom alla pensionärer de intervjuade idag på radion…det var en som sa att han var mest oroad över sina barn och barnbarn. Han var så gammal nu så om han dog var det inte hela världen tyckte han. Klok man. De som har störst risk att drabbas håller sig alltså lugna. Det är bra.

Nu får de se till att stödja ALLA lika mycket för vi är ALLA lika viktiga, förihelvette! Tänk på alla ensamstående som redan har det tufft med ekonomin och att hålla allt flytande, ska de nu tvingas hem för att skolorna kanske stänger….? Helt otroligt korkat och av en S-minister alltså, solidariteten out the window tänker jag. Själva får de vård på Sophiahemmet har jag hört. Där finns ingen ko på isen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen