Förvåningen

Matinspo Katrin Z. Jag vet inte…jag tycker det ser ut som mat med mask i…

Hallååååååå! Allihopa i Coronatime, hoppas ni håller er friska (och inte smittar ner folk i riskgrupper)! Jag ville bara hålla peppen uppe så här inför helgen och ge mina allra bästa osponsrade insikter om vad ni ska göra och framförallt KÖPA!!!!

Jo, det börjar med att kanske det precis NU är dags att bli smal! Ja, tänk, vilket annat tillfälle kan vara bättre än när det kan komma att bli brist på MAT! Det sammanfaller ju med fastan också så tecknen i skyn är övertydliga just nu känner jag. Späk dig och bli lycklig! Och andlig, men det kanske är lite överkurs?

OK, jag börjar med mina bästa håll dig frisktips: ÄT KOSTTILLSKOTT! Helst såna som är gjorda av djurkadaver i Indien eller Kina, det är SÅÅÅÅÅ mycket hälsosammare än att köpa fisk i din lokala butik!

Omega TRE är ordet som ska ner i allas munnar. Med det kan du bota Coronaviruset, helt säkert, det lovar tillverkarna och JAG som faktiskt har läst på Medieprogrammet och är egenlärd konstnär och känd från TV! På allvar, det funkar, TRO MIG! Del två är att hamstra ALL handsprit du kan komma över eller, om det är slut, köpa allt rödvin med mitt ansikte på och sen låta vätskan koka bort och ånga upp i en tratt med en plastpåse över. När det är torrt i kärlet så inhalerar du ångan och VIPS har du fått en alkodetoxboost av hela luftvägssystemets slemhinna! Allt dör! På allvar, ni måste TRO mig! Så effektivt!

Vad gäller hamstringen så har jag köpt ALLT lipgloss jag kommer över för bara för att hela världen brinner behöver man ju inte ha spruckna läppar och se ut som en lantis! Eller hur!? Och OM det tar slut på saker som smör kan man ju bre på det på mackorna! Så ta ett gloss som antingen är genomskinligt eller har samma nyans som hallonsylt! Det har min pappa berättat att de gjorde i lumpen, survivalkillar alltså, sååååå macho!

Vad ska man annars tänka på? Ju, ha polokrage för då kryper inte viruset ner i dekolletaget, ha högklackat så du kommer upp en bit från skiten på gatan, du kan gärna smörja in klackarna med lipgloss för det vet jag att man gjorde ”på det att bakterierna må halka ned”…det har jag hört på en museievandring, TRO MIG!!! (Detta är faktiskt sant, på medicinhistoriska museet fick vi veta detta men det hade ingen effekt, det var före Semmelweiss tror jag).

Preppa! Bra att ha hemma är ett ton fiskbullar, sååååå bra, och om omega-3-kapslarna tar slut kan du mosa bullarna i vitlökspressen och så kommer det ut omega 3. Det kan du göra en rebostande ansiktmask av för man får inte glömma att återfukta huden och ge den den där glowen som bara pressad hummersås kan göra! Och var sen noga med rengöring! Jag förordar kaustiksodaskrubb. Jag blandar den själv faktiskt i badkaret, ni ska få receptet sen, ska bara testa på mamma först. Hon ska läsa instruktionen, vi läser bäst ihop, och sen kan vi diskutera vad vi läst….såååå bra lagarbete.

Vidare kan man ADDERA toapapper till listan, och då är det ju min kommande produkt jag helst vill fronta med men den är jag inte riktigt klar att ta över världen med än så jag nöjer mig med fyrskiktsvarianten från Lilla Edet. Sååååå gosigt mot ändtarmsöppningen. Jag är ovanligt ren där nu faktiskt och har en rabattkod att ge er: ”RÖVROLLONIANCA” den ger 10% när ni checkar ut efter att ha handlat intimdesinfektion i min webshop. SÅÅÅÅ KLEANT! SKITRENT blir det och man är redo för action i flera dygn efter (faktum är att man inte kan somna efter att ha applicerat den och sen tagit ett kaustikbad). Ok, det var väl allt. Ikväll blir det traditionell spansk middag med tacos och sombrero…eller är det chilenskt, iallafall nu ska vi ta helg här i familjen, alla är inbjudna och det är LIVE, ikväll är allt live för vi vågar inte släppa in några andra nu när våra slemhinnor blöder av renhet.

Så, håll er friska nu och kom ihåg, det är aldrig OK att vara fet och osminkad och ofräsch i underlivet inte ens i den perfekta pandemistormen!

CIAO!!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen