Bloggandet

Ungefärlig målbild.

Det är som en drog. Att blogga. Det och kanske lite Instagram. Jag har på senare tid kollat lite på Twitter men det är verkligen INTE min grej och jag fattar inte hur någon som har ett arbete kan hålla sig uppdaterad. Det skulle ju svälja all ens tid! Nej, jag flyttade den appen till längst bak i telefonen. Det ska INTE störa mig mer.

Webinar

Barnen fortsätter att vara analoga. Har har kontroll över mitt ”missbruk”.

Det är webinar och handledning via länk på schemat idag men jag hinner mellan varven städa, tvätta och pyssla lite…väldigt trivsamt. skulle kunna gå fler kurser på detta sätt känner jag…hoppas hoppas det fortsätter i höst så jag slipper bo borta för mina kurser jag ska gå!

Här lite bilder från dagen!

Ta da, lossnade perfekt!
Mycket stolt över dessa gjutformar är jag!
Planerar redan nästa projekt….Krukor kan man aldrig ha för många…
But why?

Nu blire handledning!

Ciao!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen