Citroner, citroner, citroner

JA MEN VAFFAN, MAN MÅSTE JU UTFODRA HÄSTAR FÖRST. I SOLEN NÄR DET DOFTAR SÅ GOTT!

Jag hade ju sett en kruka…jag tyckte den var fin men för dyr…efter idag tänker jag att det var ett kap! Satan i gatan var tungt och pilligt det är med lera. Men jag älskar det även om jag höll på att tappa sugen kring lunch…..

DEN HÄR KÖPTE JGA. TILL TE ELLER SOYA T.EX, SÅ VACKER!!!!

Eva experimenterar. Jag älskar hennes blå saker just nu….så fin ju! Ni måste åka dit alltså. Form från Skå, i…SKÅ!!!! Hallååååå, rimmar ju!

Anna och häst.
Eva väger hö.

Det finns ett stall också som måste skötas. Jag är ju inte hästvan men några kunde jag utfodra. sen mot verkstan!

Här tror jag att 14 av 42 citroner är på….
Vi knådade nästan…20kg lera med lite extra chamotte tror jag så att krukan inte faller ihop…väldigt tungt jobb.
Jag klistrar på citroner till sena kvällen…slicker på.
Japp, det märks när man blir träffad.

Imorgon blir det plugg och inga citroner, sen jobb…jag får lera på kvällarna nu. Men det är bråda dagar med avslutningar, tentor, kurser som ska tackas ja till och sen får man 40 mail per dag…..herregud. Man nästan dör ju mellan hägg och syren.

Kram!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen