Andra idag

Jag i läsartagen. Utan högt blodtryck.

En ny företeelse i Coronatider är att SvD Perfect guide är….typ mellanmjölk eller kanske folklig? Jag blir inte jätteförbannad hela tiden och uppgiven på mänskligheten utan första sidan handlar om att dopaminbanta (ngt jag verkligen tycker är en bra idé om än lite tråkig). Vagninastenar från hon Paltrow var väl en aningens upphettande men galningarna påverkas inte lika av den här pandemin tydligen….

Sen läser jag om en inplanerad kram i december i år och lite hit och dit om böcker och konst. Sen der jag min egen tallrik fast i solgult och får för ett ögonblick en våldsam lust att byta ut mina som jag haft i vitt i säkert…..20 år? Men suget brukar gå över efter sisådär 2 minuter och jag hann inte beställa något på nätet så. De fullt fungerande klassiska vita mattalrikarna blir kvar och jag sparar dryga två tusen kronor. Gott så.

Solgul Teema.

Jag vill liksom inte tänka idag. Jag vill ha det bra. Vila hjärnan och kanske få maken att städa med barnen. Han gjorde en lustig grej häromdagen när han vabbade….jag bad honom ta av klädseln på soffan, den var ganska nytvättad men ett barn har drällt choklad mitt på och nu har jag retat mig nog på den fläcken. Jag sa åt maken att ta av klädseln så jag kunde tvätta den sen (jag hade också kunnat be honom tvätta men…ja, det blir inte alltid bra och han kunde ju OCKSÅ kommit på hela alltet själv!) Och nu två dagar senare ligger de avklädda fodralen fortfarande i soffan i en hög. Vi hade en kort diskussion kring varför han inte lagt dem i tvättkorgen eller kanske i tvättrummet så att jag liksom automatiskt tvättat nu ihop med annat på morgonen (då han maskade sig till att jag tvättade HANS byxor…). Men då hävdar han att min ”order” var att ta av överdragen. Inget annat. Punkt. Bra soldat tänker jag och skriver vidare lite i marginalen på mitt nästa manus….en bra arbetsledare är tydlig, övertydlig.

Ha en fortsatt bra lördag!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen