En frappé tack!

Jag höll på att typ dö i drive throughen nyss. Men då kom en bild som piggade upp…

Oj oj oj vad varmt vi har. Det fick bli en tur med bilen idag för att uträtta lite ärenden och samtidigt passade vi på att njuta av ACn. Först åkte vi till Tygverket för att jag skulle köpa ett stretchigt tyg med paljertter. Det jag redan köpt är nog för omedgörligt och kommer således inte passa för modellen. det får bli en klänning senare tror jag. Och därefter åkte vi till sömmerskan för att mäta mig och lämna tyg.

På väg hem passerade vi McDonalds för att mätta små trötta och hungriga barn. Vi valde drive through. Tjejen i luckan hade stora svårigheter att ta emot vår beställning. Vi ville nämligen ha en Happy meal UTAN dricka men istället ha en lite mocka frappé….hon förklarade för oss TRE gånger att man inte kunde byta en liten läsk mot detta och fyra gånger förklarade vi att hon kunde strunta i drickan till Happy mealen och bara ge oss en liten kaffedricka. Till slut skrek jag rakt ut och maken blev arg på mig. Jag har jättelite tålamod i hettan och hela poängen med drive through och snabbmat i stort är ju att kvicka människor ska servera en SNABBT.

Maken förklarade att hon kunde hälla ut eller låta bli att hälla upp drickan och TA BETALT för frappén. Och slutligen trillade kanske poletten ned. Vi hörde henne diskutera detta igen när vi kom fram till avhämtningen….JESUS!

Vi åkte vidare till BAUHAUS för att lämna tillbaka vissa saker och köpa andra. Jag och barnen satt kvar i bilen och höll på att kokas hela. På vägen över Prippsbron såg jag detta…

Jag förstår liksom inte detta. Man har en klänning utan barn. Man tycker man behöver en BH. Och då dödar man liksom hela poängen med klänningen. Mitt förslag här är 1) låt tuttarna hänga. 2) skaffa BH utan band. 3) ha en annan klänning. Jag gillar för övrigt jeansklänningen.
Jag hade tänkt en hudfärgad variant av detta men det fanns inte tillräckligt med tyg…så det blev blå. Jag har i princip INGA blå kläder. Jo ett par sommarbyxor och sen jeans, i övrigt inga blåa kläder.

Dallas tower. I Råsunda. Kunde det inte heta Solna tower? Eller ännu hellre Solnatornet. Vi bor ju ändå HÄR, i Sverige och talar svenska.
Form från Skås frökapslar är ju helt underbara!
Supersöta små skålar för ringar eller kanske salt?
Tekoppar
Tekanna och kanske soyakanna.
Här ska det bli sockor!
Men åh va!?!
Svägerskan ville absolut ha en av citronerna, det fick hon. Och lite ägg och Marockansk mynta!

Alltså, om jag verkar elak där med klänningen så skyller jag det på vädret och att jag läste om dumma influencers på Bloggbevakning. Det ska jag inte göra igen! Jag blir helt galen av influencers!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen