Citronkruka check!

Några mindre kryp hade glasyren fått men i övrigt var den PERFEKT! Och jag vill baske mig göra en med fikon nästa år! Jag vill ha fler stora krukor till alla mina växter och snygga krukor är väldigt svårt att få tag på i det större formatet.

Nu har semestern tagit fart på allvar, en vecka har jag varit ledig i försmäktande värme och jag ser fram emot fem till. Det regnade lite inatt men det har knappt påverkat värmen. Vi hade sett fram emot lite lägre temperatur för att kunna arbeta i trädgården men det ser ut att dröja.

Igår var det match och fem av sex barn, mamma och pappa samt svärson var på plats för matchen. Jo, exmaken också. Så närmast sörjande såg EIKs damlag spela. Snart finns där fyra ur BPs tidigare akademilag att förstärka upp laget. Jag tycker att jag har lite del i detta då det var min idé att sätta Alva där i väntan på en retur till USA och ev. collegespel. Vi får se hur det lirar.

Småcitronerna

Men krukan kom igår och resterande småcitroner. Jag är väldigt nöjd men inte helt. Jag vill ha PERFEKT glasyr och planerar redan för att göra fler. Fast först ska jag sticka klar makens sockor. Det är väldigt kul, och ett krångligt mönster (eller bara krångligt första gången)och jag är mycket nöjd med mig själv.

Nu har jag återigen huset fullt av barn och det badas, kivas och lagas förfärliga mängder mat. Men i all ärlighet ska sägas att det blir en del take away också. Det är ju liksom min semester och jag vill inte förvandlas till kokerska då. Jag har saker att göra. Som att vattna, sticka, leka med lera och vila.

Lördagen tillbringades på Ingarö men jag hade glömt badkläder. Inga andra hade glömt, bara jag. Som vanligt. Alla andra ska ses om men själva mamman glöms bort.

Rätsidan
Moi
Min kompis Sandra kom och klippte fem av oss.
Salong natur.
Jättebigarrå.
Uppklädd.

2 svar på “Citronkruka check!

 1. Krukan är fantastisk vacker, vad du kan! Du är så mångsidig, stickar, odlar, föder upp höns, drejar mm, mm.
  Hälsningar
  Agi
  ,

  1. Men tack vad glad jag är! Snart ska jag ge mig i kast med en tovad matta. Jag har ”testkört” den på en minrde mängd ull men snart ska jag få tre gånger mer. Då ska det räcka till en lagom stor zebrafäll!!! Ha en skön kväll!
   A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen