Speed, Aggression, Surprise

Vi sparade de minsta bitarna från våra olika projekt och det tog cirka en sekund innan barnen började bygga.

Jag håller på att skriva, som anligt. Jag har växlat fokus till krim nu, det känns som en bra utmaning, och dialog. Väldigt spännande.

Tyllas bas.

Vi har fortfarande lite semester ihop kvar. Jag ska försöka mata på så att huset blir mer färdigt. Det innefattar stenläggning, ljudisolerade ventilationshål, målning, lite spackel och lite lister. Själv ska jag sy och montera en 1700-talsgardin. Alla delar finns på plats nu till det.

Det är norrläge, man ser solen gå ned fint i badviken.

Vi har också bott väldigt mycket med de äldsta barnen och….tittat på en annan form av boende. Igår tog vi en kvällstur dit för att se hur solen gick ned över ägorna. Det var magiskt. Men det är långt bort, och jag älskar mitt hus, och orkar kanske inte flytta ytterligare en gång….men, det är som sagt MAGISKT vackert!

Nästan hela familjen samlad på bryggan. Maken pekar ut väderstreck.

Idag, övningsköra med dotter nummer 2, sätta sprätt på maken, kanske köpa sand och slänga skräp så att vi i helgen kan få en snygg skifferbelagd entré….och jag blev nyfiken på Christopher Lee…fd SAS….mr Dracula.

Vägen till ena stranden.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen