Skaffa kompis

Jag sitter och hör på Ekot. Kidsen från Järvaområdet tycker att de ska få prata mer med Polisen…..de vill lära känna dem, för att inte gängkriminaliteten ska växa.

Och idag har jag fått jävligt nog på mycket. Skolan ska uppfostra barn, Polisen ska vara polare med ungarna, föräldrar ska uppmuntras att gå till ett jobb istället för att gå hemma och lyfta bidrag. W T F F F F?

Jag tycker INTE skolan ska uppfostra barn. Polisen har egna polare, självklart ska man lära sig det språk som talas i det land man bor i nu får det fan vara nog!

Herregud vilket jävla daltande! Om vi ska ha fler poliser för att snacka med kidsen så fine men med den styrka som nu finns hinns det inte med att lösa ett enda gängmord för i helvette!

Gör om och gör helt rätt. Man kan inte tycka synd om folk hela jävla tiden. Inte varje dag i veckan och jag fattar, lätt att säga när man har haft bra föräldrar men blir det bättre i dessa områden som får så fruktansvärt mycket mer resurser än andra områden. Jo, så är det, dessa skolor har kuratorer, och psykologer och ändå funkar det inte. Jag vet, inte PK att bli arg kanske med kan det hända något positivt nu någon gång?

2 svar på “Skaffa kompis

  1. Återigen de låga förväntningarnas tyranni som en rektor från Göteborg uttryckte det.
    hälsar Agi

    1. The road to hell…..paved with good intentions.
      Jag hade ett släpp där. Jag såg också en ”influencer” som lagt upp ett inägg om hur JOBBIGT det var att behöva GÅ UPP PÅ MORGONEN….en dag på ett år typ. Och hon la ut frågan till sina följare om de hade många larm satta….? Snacka om att inte känna sin följarskara. De flesta där har nog ett jobb att gå till, som inte betalar så bra och som knappast gör att de kan leva det liv de så gärna följer på hennes ”kanal”…man mår illa, på riktigt. /A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen