Huvudlöst

Lund. Asfint! Dit skulle jag kunna flytta med lätthet.

Jaha, då har ytterligare en vecka påbörjats. Vecka tre i neuroligins tecken. Idag har jag skrivit in en patient, flätat håret på en annan och sen skickat en med blåljus till akuten. Det var dagens insats. Jag är mest nöjd med flätorna faktiskt. Där kändes det som att jag verkligen gjorde en insats. Vi får se om blåljuset var nödvändigt eller ej….

Där står en sån bil som vi hade när jag var liten. fast vår var ljusblå och kombi. Ännu snyggare än denna faktiskt!

En mäklare har varit här idag. Han gick runt och tittade, gillade, påpekade en tröskel, att maken (alltså VI) måste måla klart och sen bygga den där trallen vi pratat om för att visa huset (om vi skulle köpa den där gården) från dess bästa sida och så skulle vi kunna få mellan 10-14….och det är ju trösterikt. Men, vill vi bo isolerat? Ensamma utan barnens vänner….vi tänker på saken. Någon dålig affär har vi inte gjort iallafall när vi köpte tomten 2014 för 2,1 och byggde för kanske 7. Så bra utdelning ändå trots hög belåning. Han påpekade också att vi betalat åt helvette för mycket skatt……så det ska vi åtgärda asap. Herregud liksom, att man ska behöva tänka på sånt också!?!

Jag flyttade ned Inez till Lund i helgen. Vi hade jättemysigt. Och en del andra bor trängre än hon. 9kvm får jag höra, hon har 17. Vet ni vad en fängelsekund har? 10kvm. Vi behöver studentbostäder. NU!

Men, nu är jag nöjd och mätt och maken fick lite eld i baken för att måla klart, bygga trappa osv osv. Vi har dubblat värdet på huset nästan på bara 4 år. Bostadsmarknaden är GALEN! Även i Coronatider! Men vi älskar ju huset och läget, solnedgångarna. Det är bara vägen som oroar, men vi bygger in oss. Det blir bra. Eller…..ska vi ha en egen badklippa…, halmhus, barn och föräldrar inpå knuten….vi tänker på det lite. Nu ska jag bevitna ännu en magisk solnedgång ihop med maken i vårt fantastiska hus som jag är så nöjd med. Jag tänker bort allt skräp. Och att vi betalat ca 60000kronor för mycket i skatt. Vi hoppas på återbäring. SNART!

2 svar på “Huvudlöst

  1. Du har inte bett om råd, jag vet. Att bo ocentralt med barn innebär för många nackdelar. Passar bättre om 10 år kanske.

    1. Jag vet. För barnens skull bor vi kvar men vore jag hemmafru skulle jag inte tveka. Då kunde jag skjutsa dem….

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen