Trump har inte betalat skatt….chocker!

Ska ha dragit av 650000 kr för att fixa håret….han borde ha fått pengarna tillbaka för det är inte helt bra.

Lagom till valet så släpps nyheter om att POTUS skattefifflar. Helt ärligt, är NÅGON förvånad? Såklart han gör, det är helt i linje med hans personlighet. Det som är mer förvånande är att de har så orimligt dålig koll i det där landet allstå, för så känns det onekligen. Tänk er att Stefan Löven inte hade batalat skatt på 15 år, tror ni Skattemyndigheten inte skulle ha koll på det? I think not!

Men, det värsta med detta är ju att det inte kommer att påverka hans väljare. De älskar den här motbjudande mannen vad han än gör, kanske detta till och med stärker det republikanska lägret, de vill ju att staten ska hålla tassarna undan. Logik verkar inte bita på Trumpanhängarna.

Så, jag tänker inte bli glad åt att han är avslöjad och börja hoppas på maktskifte. Jag tror tyvärr att Trump blir kvar. Man kan inte nog underskatta mänskligheten nämligen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen