Jobbar i par

Nu är J igång med sin del av dealen. Göra inlagan till boken. Jag har knappt vågat störa honom med min oro över att den inte ska hinna bli klar i tid men precis då poppar han upp och har massor att presentera för mig. Han är SÅ BRA! Vi är väldigt lika. Arbetar som galningar när vi brinner av kreativitet och sen måste saker sjunka undan lite. Han har väldigt mycket på sitt fat just nu och kämpar på. Trots detta lyckas han få till det så bra.

Jag slår också mig själv med häpnad när det visar sig att jag skrivit saker jag själv skrattar högt åt och tror att J skrivit….så kul ändå att man kan roa sig själv. Här får ni ett litet smakprov på hur det kommer att se ut sen när allt är klart!

Du kanske tycker det ser tråkigt ut….det är det inte. Han gör de roligaste illustrationerna! Men just här en väldigt fyrkantig en.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen