Hälsosam

Jaha ja. Här ligger jag och är sjuk. Igår var det ganska gräsligt faktiskt men nu på morgonen efter att ha tagit värkmedicin och smuttat lite på kaffet mår jag inte asdåligt. Inte bra heller med OK. Och då orkar man läsa (och skriva) lite. Jag har inte hakat på den här avokado- och banantrenden. Jag är för stel i mina vanor. Men jag har faktiskt tänkt att just avokado är märkligt överanvänt. Nötter älskar jag ju men jag äter dem mest till jul. Och så var det detta men bananen….alla bananpannkakor och bananbröd, smoothies osv…Det har jag heller inte riktigt fattat poängen med. Jag äter banan som en frukt, i fruktsallad och thats it liksom.

Så nu på morgonen läser jag att man INTE, för mijöns skull ska överäta detta. Och jag tänker, vad bra. För det kändes rimligt. Så, nu ska jag inte tvinga mig att mosa avokado på mackor eller ha i smoothies (som jag aldrig dricker för jag tål inte konsistensen). Utan jag fortsätter som vanligt att bara äta det till fest. Och bananer som mellanmål en gång varannan vecka. Maken blir det svårare att övertyga. Han gillar shakes…med havregryn, mjölk och banan. Jag nästan kräks av dem. Vi får se om han är mottaglig för detta….

Ha en bra dag!/
A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen