Världens elände

Jag såg A private war på Netflix om Marie Colvin. Hon var en känd reporter som utstod mycket lidande för att berätta om krigets fasor. Se filmen, mycket bra! Man blir tyvärr helt uppgiven inför olika krigsherrars hänsynslöshet och grymhet. Det sista hon rapporterade om var Syriens ledare Asad som slaktade sin befolkning. Bombade civila i Homs bland annat. Varför?

Efter det kunde jag inte sova så jag letade reda på en annan film. Om Neil Armstrong. Men efter bara några minuter flyttades fokus från rymden till hans lilla dotter med en hjärntumör. Så jag slutade titta. Meningslösheten i det. Barn med cancer….fy fan. Nu ska jag trots att jag är övertrött försöka leta upp en annan film. Som inte får mig att må sämre än jag redan gör. Kanske jag ska våga mig på en komedi?

Och sista grejen…..om Trump överlever Coviden….då hoppas jag att han hålls ansvarig för att ha rest runt och smittat ned folk. För jag tycker mig ana i rapporteringen att han varit sjuk, att han vetat om att den där Hicks varit dålig och ÄNDÅ fortsätter han att hälsa på folk….den mannen gör mig illamående.

Ps. Trump får meller mindre experimentell medicin nu, Veklury (remdesivir). Deen ska ges till andningspåverkade patienter med covid-pneumoni…..inte till de som mår bra alltså. Jag fattar inte vilken läkare som vågar ge honom sådant. Eller för den delen den kininbaserade medicinen som det finns en kontraindikation att blanda detta med. Den har ju visats sig ha noll effekt på sjukdomen. Biverkningarna vet jag inget om men jag skulle aldrig ta ngt så obeprövat! Läskigt!Ds.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen