Covid-19 hålla avstånd, inte för mig tack!

Man undrar hur trycket är på alla inblandade nu för att radera bilder, plocka ned från Instagram osv. Men, någon har fått cash tydligen för att ge ifrån sig detta eller så är det screendumpat av någon

Annika Stranhäll var snabbt ute och kritiserade Ebba Bush kring festen hon var på med Badfluencern (jag kallar dem så som är influerare utan att faktiskt ha gjort något men ändå blivit kända och sen profiterar på detta) på hennes fest. Om jag förtsod det hela rätt var största källan till hennes ilska att SÄPO skulle ha skjutsat influencern hem. Min indignation baserar sig på annat. Först, obviously, är att hon umgårs med kvasikändisar. Från bilderna i Aftonbladet kan man räkna fler än fem huvud utöver Ebbas. Och de är väldigt nära, de kramas. Nu är inte detta den kväll som Standhäll kritiserar Ebba för utan EN ANNAN!!! Det är full rulle alltså! Så många fester har jag inte varit på på över två år……Och sista nio månaderna har man ju SJÄLVKLART inte ställt till med fest och min egen fest blev flyttad till i mars då vi hoppas att det ska gå bättre att samla vännerna…..

Ebba brukar höja rösten för vården. Och nu fukkar hon upp den trovärdigheten. Hon gör dåliga val och har nu i och med detta tappat all min sympati. Jag vet, de ska inte dömas hårdare än andra…det säger vi gärna, vi är alla lika inför lagen MEN!!!!! Om man åtnjuter en hög ställning i samhället och därtill uppmanar andra att följa de lagar de själva stiftar, följa myndigheters rekommendationer och så vidare då tycker jag nog att man kan kräva lite MER av dem. Som att Mona Sahlin ska betala skatt, eftersom det är så cool och sexigt, NON?

Kan man se några tendenser? Ja, det är så här (min uppfattning oklart om detta är vetenskapligt belagt, det bli nästa steg…)

Personer som tycker att de är förmer än andra skiter i lagar och regler…de tar vad de vill ha. Det är ett av kännetecknen för en person med psykopatiska, eller antisociala drag…tidigare kallat psykopater.

Exhibitionism….kan det vara rimligt att de som ställer upp i ”Så ska det låta” vill visa upp sig? JA!

Narcissism….? Kolla vederbörandes instagramflöde. OCH jag vet att jag kastar sten i glashus här men det finns liksom lite gränser för hur mycket man fläker ut sig själv och ojjar sig i media….eller?

Lögnaktighet. Vad önskar man sig mest av allt av politiker? ATT DE SKA HÅLLA SINA LÖFTEN. PUNKT. Här har vi en person som gör tvärt emot vad hon själv förespråkar = noll trovärdighet och visar tydligt att regler är för andra…inte för viktiga Ebba och framförallt, hon vill HA KUL MED SINA VÄNNER, hur kan det vara FEL?

Uppmärksamhetskåt, ja, det måste man väl anta att man är om man är på fest med Bindefeld,och socialiserar med badfluencers…..umgänget är kanske valt för att få mer uppmärksamhet tänker jag. Man kan udnra om alla bara vill ”känna” andra kända för att få mer juicy PR? För de håller sig ju gärna till sin egen sort av vad det verkar….Sådana vänner betackar jag mig . Tack men NEJ tack! Jag vill ha vänner som skickar läskiga sms om att jag nog behöver FRAGMIN! Eller frågar om de kan hjälpa till med något och så vidare. Kärlek till er!!!

Jag är arg, upprörd över politikers dåliga omdöme, taskiga människosyn samt dåliga efterlevnad av lagar och regler som ska gälla alla. Men jag är inte förvånad. Sedan jag var liten har jag fått höra att de som vill stå i strålkastarljuset gör det av en anledning. HELT SANT! Mamma har ALLTID rätt! Alltid! Även när hon har fel.

Se mig! SE MIG! Gör som JAG säger, det gäller alla andra utom MIG!!! JAG JAG JAG JAG är viktigare än alla ni och klagar du är du bara dum och taskig.

RÖSTA PÅ MIG FÖR DIN skull!

Jahaja, hur var det nu armlängds avstånd? Detta är från Influencerns blogg. Alltså ett nytt inlägg. Tydligen fattar de här personerna inte heller något om CoronaPANDEMIN!

Jag kräks. För andra gången idag. Var är all heder?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen