Ny kamera

Herregud! Det måste vara kortisonet, jag köpte en ny kamera arla i morgonstund. Men, det var många år sedan sist, elva närmare bestämt. Och den kameran gillade jag aldrig. den var mindre än ett cigarettpaket och jag fattade inte riktigt hur jag skulle använda den. Den lilla slicka varianten skulle med på min Indienresa….och vara så liten som möjligt. Den var nästan omöjlig att hantera pga sin litenhet. Ni hör hur jag bygger upp ett försvar här…för att motivera detta nya inköp.

Men jag tar bedrövliga bilder, och för många, lite färre nu ändå. Men de lagras i telefonen och sen blir det inte mer.

Så jag tänker lära mig lite bättre, ta lite snyggare bilder och kanske ha här? Och på Instagram. Jag vill ha med zoom och sen uppkopplat till telefon/dator för snabb överföring. Det är mina två krav. En kamera med bara de egenskaperna, så bra. Jag hoppas på detta nu. Den var inte jättedyr, 4000kronor, men såklart, det är en veckas jobb att få ihop de kulorna…om det är värdt det? Vi får väl se. Man just nu känner jag mig nöjd, vi får se när den kommer, min lilla Canon som ser retro ut. Jag gillade utseendet, det fanns en svart men nej tack. Jag vill ha något som ser äkta ut mer…gammal feeling.

Ingen bra natt annars, feber, bultande hjärta och värk…men bättre nu. Dags för sista kortisondosen strax…undrar om detta haft effekt eller ej. Framtiden får utvisa!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen