Livsstil

Jag insåg att mitt nagellack matchade min ring perfekt. Och det är Chanel, mitt favvolack. Och jag är INTE sponsrad utan betalar mer än 300 kronor för dem. Men, de håller länge, är slitstarka och skitsnygga. Ringen har jag ritat (inte så extraordinär men ändå) och låtit göra hos en guldsmed. Älskar sånt! Ogillar färdiga smycken, så ospeciella. Luggsliten älsklingskofta från Day (också ett favvomärke).

Sömnlöshet. Värk och feber. Mina nya polare. Maken är nu också hemma pga förkylningssymptom. Men det finns inga tester att ta….och det går långsamt här. Jag är helt sjukskriven tre veckor till och därefter ska jag arbeta 25%….jag kanske klarar det. Man skulle ju vilja att febern försvinner först. Jag tänker att jag inte vågar träna för att bli mer sjuk men att arbeta….det är kanske inte fysiskt ansträngande. Men att vara med patienter….är ändå ganska psykiskt jobbigt. Och jag är så trött numera. Man vill liksom klara av att vara människa först. Men, vi är inte där än. Jag ska börja gympa lite imorgon. Och vila mer. Och äta mindre. Och…..sticka klart min slipover.

Min bok har gått till tryck. Snart kommer en hit. Alltid spännande. Och…jag ska skicka iväg min deckare. Jag är lite kär i den. Speciellt min huvudperson. Hon ska få vara med i en till bok…och kanske ännu en. Allt beror på om det blir något napp hos förlag. Time will tell.

Har ni tröttnat på reklam? Jag hatar reklam. Och därför blir influencers jobbiga. När innehållet ÄR reklam….och med innehåll menar jag det som folk kallar CONTENT. Ett tag i början trodde jag content betydde nöjd. Det gör ju det också…men så speciellt nöj blir jag inte av alla betalda samarbeten. Varför vill man följa någon som är köpt och gör/skriver/säger det som de får pengar för? Känner man sig inte lurad då?

Att folk gör vad som helst för pengar är ju känt sedan länge, se på Melania Trump bara….men hur mycket pengar behöver en människa?

Stressa ihjäl sig så man inte kan sova, orka laga god och hälsosam mat till sina barn och orka läsa läxorna med dem…är det livet värt ett hus i Marbella eller en kamelfärgad kappa? Chanelväska?

Igår i väntan på lab. Alla prover utom ett var normalt. Man blir ju nästan besviken. Objektiva fynd är ju viktiga…men att man känner sig 200 år gammal på insidan och kämpar med att få benen med sig…det syns inte. Och när man som jag sminkat sig så tycker alla men ser SÅ FRÄSCH ut. Det är som en dödsmask. Lurendrejeri. Fals marknadsföring men, man vågar visa sig.

Nej. Jag följer ingen. Jag följer möjligen de som sätter fingret på det oheliga i detta.

Hur gammal är Skarsgård här? 12???

Att ljuga (jag tycker det är lite det man gör när man boostar en produkt man inte själv köper) är äckligt. Trump tar det till en ny nivå. Han ropar att han vunnit….och…jag tänker att man kanske måste hållas ansvarig för lögner man sprider. Som vid förtal. Om man påstår att röster är olagliga ska man bevisa det. Kanske med skarpare krav på äkthet att vi skulle slippa Katrin Z, Trump, Blondinbella och en hel rad andra människor som ljuger fram historier, produktbehov osv. Tänk en värld där folk hade fog för det de hävde ur sig. Så mycket tid vi alla skulle spara. Värdefull tid som vi kunde lägga på dem och det vi älskar!?

Tiden är knapp. Hushåll med den.

Rensade lite. Den här har stått tom i 5 år. Nu fick den flytta hem till en annan. Älskar att sälja av saker och få lite klirr och utrymme.
Såg den här på Instagram. Asdyr. Den ska jag inte köpa. Men, snygg.
Det här var snyggt tyckte jag. En plåt istället för kakel eller annat. Det tar jag med mig till framtiden…om det blir något hus i Spanien någon gång. OBS ej i Marbella. Jag skulle kräkas där.

2 svar på “Livsstil

    1. Hej! Jag har inte riktig koll på det men det blir en ljudbok, jag ska läsa in den. Men, måste bli frisk från den här satans Coronan först…och så måste rösten ordna till sig!!!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen