Förlåt

Men hörrni, vi som varit med förr….vad är det med modet nu….det bara tumlar runt. När jag var 20-ish så tyckte jag att morans retrogrejer var asballa. Men man ville uppdatera dem. Sen kom alla möjliga tillbaka blickar och NU är vi på 80-talet. Det fulaste talet av dem alla. Jag såg nyss detta. Hos Winston & Elle, som jag verkligen gillar (om man bortser från att materialen ofta är konstgjorda).

Jag blir trött och tänker Dallas….

Jag tycker INTE detta är snyggt. Ffa är det inte nyskapande. Ska man bära den här typen av kläder (jag fattar att 20-åringarna tycker detta är ashett) då ska man gå till Läkarmissionen, Myrorna eller Stadsmissionen så gör ni en god sak OCH sparar pengar och miljö. Tack. Och förlåt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen