Långsam lördag

Inte många knop blev det…eller, jo. Fler än jag orkar egentligen men det är svårt att gör ingenting när det är helg och vi är fem hemma. Så jag har lagat en del mat, tvättat och hängt två tvättar, stickat lite och roat mig med Skidskyttepremiären.

Julen kommer snart. Dessa fann jag på Plantagen, man blir nästan hungrig.

Maken har fått göra lite fix hemma också. Jag impulsköpte 400 lökar….det var rea. De gick på 200 kronor så det var svårt att låta bli. Och sen tre mindre träd. Det har varit lite ”naket” på tomten. Så, idag fick han gräva och jag placerade ut.

Och lite fler modeller.

Det blir nog fint i maj!

Jag har inköpsstopp för julpynt. Det har jag haft sedan 2000.
I väntan på att bli nergrävda. Tre sorters tulpaner, en lila allium, vita krokusar och kungsängsliljor samplanterades utmed lavendelraden.
Där borta sitter jag på huk och försöker placera ut allt på ett bra sätt.
Å en till bild på det

Kvällens middag. Kräftor, selleri, tomat och purjo i en sås av grädde och torr vermouth. Smaskigt. men det tyckte inte barnen som fick uppvärmd carbonara istället. Brasan tändes för första gången på säsongen tror jag.

Ha en bra kväll alla!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen