Bilder man inte förstår…

Jag sökte på ordet vardag….hamnade på en sida som verkar vara en dagbok från en prostituerad? Eller en organisation mot prostitution….och läste vidriga saker, såg bilder på föremål jag inte visste vad det var och vågade inte ens klicka för att läsa.

Jag vågar verkligen inte klicka på saker på nätet. Rädslan för att få upp bilder eller filmer med äckligt eller otäckt innehåll hindrar mig. Jag har svårt ibland att skaka av mig bilder. Och därför avstår jag. Ändå har jag sett det värsta man kan se på nära håll. Ett dött litet barn. Och det får jag leva med. Det känns som igår men är nu mer än 12 år sedan. En dag. Kanske jag skriver om det. Så det kan få försvinna….men det känns också som att jag bär den lilla flickan med mig. Inte glömmer henne…hon hade varit 17 nu. Herregud. Allt hon inte fick uppleva. Jag börjar gråta bara jag skriver om det. Och vips hade det otäcka med prostitution nästan försvunnit för mig. Det jag ville skriva om. Men jag vill inte tänka på det nu. Nu vill jag tänka på livet, så ljust som det ska vara. Jag delar inte bilden jag såg och inte förstod. Det räcker nu.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen