Kungligt fredagsgodis med bitter eftersmak

Tröjan med lamor….ja. Jag vet inte riktigt. Menmanchesterbrallorna var ju fina.

Efter att ha sett senaste säsongen av The Crown känner jag mig matt, republikansk och desillusionerad.

Man får en dålig smak i munnen redan under första säsongen. De kungliga framstår som degenererade och avtrubbade monster. Styrda helt av märkliga regler som handlar om att behålla makt och status. Detta är ofta ett bra sätt att reducera genpoolen och skapa inavel. Fråga familjen Medici…

Spoiler alert!!!!!

Det visar sig att fem nära släktingar till engelska monarken gömts på ett mentalsjukhus för att inte visas upp. De bär på en recessiv sjukdom som ger allvarlig utvecklingsstörning. Men, recessiv i en gren av familjen. De ska ha dödförklarats under sin livstid! Skammen hörrni, skammen över generna! Obegripligt för en annan utan blått men med rött blod.

Vidare framställs Dianas och Charles äktenskap som en mardröm. HOn är emotionellt instabil och ätstörd vid sidan av att vara mycket ung och oerfaren, pinsam rent av. Han är kär i en annan, självupptagen och känslokall. Äktenskapet är en dåligt castad tragedi som också slutar så, det vet alla.

När serien var slut föreslogs för mig en dokumentär om Diana och eftersom jag har så lite att göra började jag se. Häpnadsväckande mycket från The Crown är den direkt kopia av verkligheten. Sånt man nästan hade svårt att tro var sant i serien. Charles var verkligen så bakvänd. På frågan om han är kär svarar han: Vad det nu betyder…när reportern frågar. Diana står vid hans sida och ler….Hemskt att bevittna.

Jag blir en ännu mer övertygad republikan efter detta. Monarkier är helt vansinniga. Deras regler som verkar skapade bara för att skydda makten och blodlinjen har avlat fram en mängd med degenererade känslokalla galningar. De har allt vad gäller materiella tillgångar men känslomässigt är de helt utfattiga. Bara en galning gifter in sig där. En penga- eller maktkåt galning med en önskan om att bli SEDD överallt! Senast in är Meghan. VEM skulle med berått mod göra så mot sig själv och sina framtida barn? Hur mycket kläder, pengar och smycken man än kunde få?

Efter att ha sett detta är jag inte förvånad att Charles sagt att han vill vara Camillas tampong(!?!), att Andres låg med småflickor mot pengar eller om alla söp och tog tabletter. Att ha vuxit upp under dessa förhållanden kan inte göra någon annat än psykiskt ohälsosam. Dianas pappa misshandlade mamman, hon beskriver att hon hade en extremt olycklig barndom, sen gifter hon sig med en kärlekslös man som förnedrar henne. Hon verkar tydligt emotionellt instabil med stora bråk, provocerande utspel coh dålig känslokontroll ihop med mycket sexpartners…..och en kärlek till att bli sedd och hörd i media. Hur mår deras barn liksom? Man får hoppas att de hade stabila nannies.

Så, vill jag veta mer om dem? Nej, Vill jag beundra deras kläder? Nej. Vilken idiot som helst kan ha snygga kläder om någon annan betalar och väljer. Jag är imponerad av de som klär sig snyggt eller coolt UTAN pengar. Det är en konst.

Stylish…..om prinsessan själv fick välja.

Man blir ledsen när man tänker på dessa apor i bur. De fick inte välja, de föddes in i detta med en selekterad genpool….de hade ingen chans efter århudnraden av inavel. (minns Rasputin, Romanovs och släktbanden med engelska kungahuset).

Bli republikan vetja och rädda dem alla från detta vansinne!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen