Omstart – peppen

Mitt vardagsrum just nu. Maken flyttade soffan, jag orkade inte protestera. Han är mycket för de stora dragen, dammråttor…not so much.

Ord jag hatar: Maxa, peppen, ,bästa, styrkekram, gofika….holistisk(?)

Så, nu fick jag ur mig det.

Blir det podd???? Jag hoppas det!

OK, 70 dagar sjukskriven och nu kanske mer i något slags återhämtningfas. Det finns fortfarande en del symptom, som flyter omkring….huvudvärken har tagit en paus men är så fluktuerande att jag nästan inte vågar säga något säkert om den för att inte jinxa det hela. Nio dagar höll den i sig och jag var förinställd på att den skulle slå igenom sumatripanen inatt men tydligen inte!!! Hurra liksom!

Febern vobblar också. men peppar, peppar sjunker även den undan. Orkan är största problemet och mjölksyran, tyngden i benen efter bara liten ansträngning.

Jag vill TACKA alla som engagerat sig i detta, kollegor som jag aldrig träffat men som tipsar om saker att göra, läsa, äta och tänka kring detta! NI VET VILKA NI ÄR!!!! Love!

Ljusstakar på väg!

Sen alla andra vänner och bekanta som jag faktiskt känner sedan innan detta helvete, tack till er också!

Jag har nu kommit till en slutsats….jag ska börja arbeta 25% på måndag. Jag måste testa. Jag ska inte vara rädd, det går ändå framåt även om det är svårt att se när man sitter i detta. 70 dagar alltså, det är så lång tid att det nya läget blir ens nya liv lite. Tyngden i benen….kan jag bara förklara med att konditionen verkligen försvann som blixten. Om det beror på kärlpåverkan….vet jag inte och jag tror inte man kan göra något åt det ändå….? Ingen vet ju i princip NÅGOT om Covid-19 än, det kanske tar 10 år innan vi har hela bilden? Jag vill inte vänta, jag ska ”törsa” och kasta mig ut…lite försiktigt, med 25% ett tag…. och använda resterande tid åt att komma tillbaka. Jag SKA träna fäktning igen, jag är helt fixerad vid det. Jag SKA kunna gå uppför skidbacken igen och ha 104 i puls när jag når toppen. Jag klamrar mig fast vid den siffran. Det är jag number 14, Voltaire! Jag ska nog trycka upp en tröja med det på! Covid-19-survivor team….#14

Jag kanske startar ett lag…i fäktning? Skidbacksgång?

Nåväl. Onsdag….det är en viktig dag, mitten av veckan, halva inne….snart.

Helt vanlig mat på en tisdag.

Jo, jag läste på om Margaux D….hon har tydligen låtit skriva en biografi…(hur gammal är människan?). utöver sin barnbok om Sydafrika…kommer hennes släkt därifrån? Namnet antyder ju ett holländskt påbrå…och illustratören har ett ännu tydligare namn och bor i nämnda land. Hur som helst. Inte oväntat innehåller hennes biografi till 50% snygga bilder på henne och hennes nära…och lite av hennes livsvisdom om att gå sin egen väg, hur man når sina mål(!?). Jag har inte läst den ska jag säga men väl recensionerna. Och en mörk sida framträdde, psykisk misshandel av fadern tydligen och sexuella övergrepp…är jag förvånad? NOOOOOO och sen söka upmärksamhet och visa sexiga bilder….ja. Jag ser mönstret. Attention seeking behaviour…..klassiskt. Och folk applåderar….

Ska vi vara holistiska? Nä, vi skiter i det. Nu ska små barn till skolan, måste hasta!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen