Advent igen

Här håller jag på med blommor, mossa och hyacintglas. Alla glas fyndade på secondhand.

Jag tog tag i verkligheten på allvar igår, stärkt av att febern gett vika. Idag…tyvärr lite subfebril igen men jag gör som strutsen där för jag mår bättre psykiskt av att skita i att jag kanske fortfarande är påverkad av detta. (Väljer påverkad före ordet sjuk av samma anledning, mentalt bra).

Så, jag planerar och förbereder för jul. Jag handlade saker på Läkarmissionen som ska bli presenter och hittade urbra mobilhållare som jag och maken diskuterat, för att ställa ifrån dem under maten och kvällen då vi vill ha ökad samvaro mellan oss alla.

Karamelliserat socker

Jag hittade också Tupperwaresaker som alltid håller hög kvalitet! Denna gång handlade jag emellertid bara en liten blå manick som jag tror man skär lök i. Jag har sett dem tidigare. Återstår att testa i skarpt läge.

Jag handade jord, hyacinter, tazetter och ett vaxat äpple. Tidigare har jag gjort frostad frukt själv men det känns ändå liiite fel att offra fin frukt till dekoration, när barn svälter…jag vet, knasigt men ändå.

Jag ska bara saffransbröd på ett mycket krångligt sätt idag. Ni får kanske se resultatet om det går bra. Eller så får ni se bilder på hur det gick åt helvete? Allt kan vara intressant kanske?

Klart

Ni ska jag poste fyra ljusstakar till, postade fyra i förrgår och kunden blev tydligen övernöjd och beställde genast lika många till.

Och, jag jagar vidare efter fem saker på secondhanden…jag VÄÄÄÄÄÄGRAR handla vissa saker nytt när de ligger i travar på Läkarmissionen, Stadsmissionen och Myrorna!

Saffran i cognac

På måndag…börjar jag arbeta igen, 25%, så spännande!

Hej!

4 svar på “Advent igen

  1. Jag haaaatar dessa ord. Trodde jag var ensam om det också;) Skönt vi är två!
    Tack för mysiga adventsbilder!

    1. Det är alltid skönt att finna att andra är på ens sida! Roligt att du gillade bilderna. Denna advent känns extra viktigt för mig!
      /A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen