Nobelfest – saknaden

Efva Attlig är ju snygg som vanligt men….kläderna? Ärmen: För hög och platt puffärm. för långt mellan knapparna i ärmen men om knapparna var större kunde avståndet kanske funka. Kavajen är för vid i midjan och jag fattar over size men det är inte snyggt på kavajer i min mening. Dubbelknäppning är ju trendigt men vad är poängen om allt ser ut som ett tält? Jag vet heller inte var hennes axel sitter och Om man ska ha en puffärm känns det viktigt att den sitter just på axeln för att det ska bli logiskt. En puff på överarmen är ju fult och återigen jag fattar oversize men kanske man inte ska blanda det med puffar då. Stora modeller behöver ha enkla snitt inte som här med slag, dubbelknäppning, ficklock och puffar. Så betyg noll tummar upp av fem möjliga. Utöver det är det polyester i kavajen och fuskläder i stövlarna. bara det är ju en anledning att avstå.

Nionde december, Annadagen, då man lägger lutfisk i blöt och jag är sjuk igen. Coronan skrattar mig rakt i ansiktet och inte ens kan jag förströ mig med Nobelfesten imorgon. Det, ihop med Vasaloppet är två givna TV_dagar för mig. Även där spelar Coronan oss ett spratt. Men så roligt är det inte. Vad gör man istället? Surar? NEJ, man letar efter andra kläder att hissa eller dissa! Och jag behöver ER hjälp, ser ni spännande kreationer kan ni väl screedumpa och skicka mig på mail voltairesvardag@gmail.com eller på Instagram som DM till @vardagbyanna ?? Så ger jag en fullödig recension. Nu, ska jag ta hand om tre barn där ett klagar på huvudvärk och känns förkyld….och hålla i coronahatten!

HÖR AV ER!!!!

Anna, på Annadagen, i Coronans förbannade år!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen